Veenendaal

≪ terug

Adresgegevens

Hoofdstraat 40-44
3901 AP Veenendaal
Tel. 0318-513509
Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag 13:00 17:30
Dinsdag 10:00 17:30
Woensdag 10:00 17:30
Donderdag 10:00 17:30
Vrijdag 10:00 20:00
Zaterdag 10:00 17:00
U kunt bij ons terecht voor winkelen op afspraak. Bel ons op 0318-513509 of reserveer online uw afspraak.

Maatregelen rondom het Coronavirus bij Van Uffelen

12 januari 2021 - Tijdens de persconferentie van Premier Rutte op 12 januari 2021 zijn de reeds geldende lockdown en daarbij horende maatregelen verlengd tot en met 9 februari. Hierdoor moeten wij hierdoor als niet-essentiële winkels nog langer onze deuren gesloten houden. Uiteraard blijft onze webshop wel gewoon 24/7 voor u beschikbaar met diverse leuke acties en zijn wij u graag van dienst. Ook onze collega's van de klantenservice staan op de gebruikelijke tijden én service voor u klaar, voor vragen over uw webshop bestelling maar natuurlijk ook voor andere vragen.

Van Uffelen Veenendaal

Van Uffelen Veenendaal is gevestigd  aan de hoofdstraat 40 – 44. Dit gezellige en sfeervolle winkelcentrum ligt in de binnenstad van Veenendaal. Behalve Van Uffelen Veenendaal vindt u er ook nog veel andere winkels en leuke horeca. Meer dan genoeg te doen dus! Combineer uw bezoek aan Van Uffelen Veenendaal met een lekker hapje eten en misschien nog wat andere winkels. Het winkelcentrum is op allerlei manieren te bereiken. Wanneer u met de auto komt, kunt u deze kwijt in een van de twee Q-Parks bij het winkelcentrum. Parkeergarage Tricotage is voordelig en zeer dicht bij onze winkel in de buurt. Vanuit daar bent u zo bij onze winkel! U kunt ook sportief op de fiets komen en deze bewaakt wegzetten in de overdekte fietsenstalling. Dit is gratis! Ook kunt u met het openbaar vervoer komen, de bus stopt vlakbij het winkelcentrum. Vanuit daar loopt u zo naar onze winkel, waar we voor u klaar staan met koffie en een goed advies! Onze winkel is geheel gelijkvloers en daarmee dan ook rolstoelvriendelijk! 

Damesmode bij Van Uffelen Veenendaal

Voor klassieke dames hebben we bij onze kledingwinkel in Veenendaal een mooi gevarieerd aanbod. Met merken zoals Betty Barclay en Brax zit u altijd goed. Deze merken staan sinds zij opgericht zijn voor een constante kwaliteit maar toch ook altijd met een vernieuwend aspect: zo komt u altijd goed voor de dag! Verder voor de dames hebben we ook Expresso, dit merk brengt elk seizoen meerdere lijnen uit met elk haar eigen thema dus voor iedereen iets naar smaak. Voor een modieuze look kiest u voor merken zoals Opus, B.Young en Marc ‘O Polo.

Herenmode bij Van Uffelen Veenendaal

Ook voor de heren hebben we meer dan genoeg keuze. Voor de liefhebbers van klassieke kwaliteit hebben we bijvoorbeeld Brax, Tenson en Lerros. Liever iets gewaagder? De kleurige overhemden van A Fish named Fred zijn dan misschien ook wel iets voor u!


Maatregelen rondom COVID-19
Wij snappen dat winkelen tijdens het Coronavirus net even anders is dan normaal. Door het nemen van een aantal veiligheidsmaatregelen zorgen wij dat uw veiligheid en die van onze collega's tijdens het winkelen wordt gewaarborgd. Zo hebben wij onderstaande richtlijnen opgesteld, die wij nauwlettend volgen:

  • Naar aanleiding van het aangescherpte advies van het RIVM dragen wij in de winkel een mondkapje voor uw en onze veiligheid. Graag verzoeken wij u ook een mondkapje te dragen wanneer u één van onze winkels bezoekt.
  • Wij hanteren een maximum voor wat betreft het aantal aanwezige personen in onze winkel. 
  • Als onze medewerkers maar enige vorm van klachten en/of symptomen vertonen, blijven zij thuis. Wij verzoeken u als klant bij lichte (verkoudheid)klachten overigens hetzelfde te doen.
  • Het is verplicht om 1,5 meter afstand te houden, waarbij wij met stickers bij onder andere paskamers en de kassa extra duidelijk de afstand aangeven.
  • Betaal bij voorkeur met pin of creditcard, in plaats van contant. 
  • Heeft u alleen contant geld? Wissel dan het geld uit zonder handcontact.
  • Onze medewerkers hebben geen fysiek contact met onze klanten. Wij kunnen hierdoor helaas niet helpen met aankleden of kleding afspelden.
  • Onze medewerkers wassen geregeld hun handen.
  • Op verzoek zijn handschoenen verkrijgbaar. Onze medewerkers zullen deze, indien bepaalde situaties dit vereisen, ook dragen.


Wij verwelkomen u dan ook graag in één van onze winkels om in alle veiligheid te winkelen en bieden u met al onze energie en passie de service die u van ons gewend bent. Echter, zoals aangegeven gaat dat voor de komende periode in een iets aangepaste vorm.


Bij onze winkel in Veenendaal kunt u betalen met Fashion Cheque≪ terug

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.