Veenendaal

≪ terug

Adresgegevens

Hoofdstraat 40-44
3901 AP Veenendaal
Tel. 0318-513509
Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag 13:00 18:00
Dinsdag 10:00 18:00
Woensdag 10:00 18:00
Donderdag 10:00 18:00
Vrijdag 10:00 21:00
Zaterdag 09:30 17:30

Extra openingstijden

zondag 30 augustus 2020 12:00 17:00
zondag 27 september 2020 12:00 17:00
zondag 25 oktober 2020 12:00 17:00
zondag 29 november 2020 12:00 17:00
zondag 20 december 2020 12:00 17:00
zondag 27 december 2020 12:00 17:00

Van Uffelen Veenendaal

Van Uffelen Veenendaal is gevestigd  aan de hoofdstraat 40 – 44. Dit gezellige en sfeervolle winkelcentrum ligt in de binnenstad van Veenendaal. Behalve Van Uffelen Veenendaal vindt u er ook nog veel andere winkels en leuke horeca. Meer dan genoeg te doen dus! Combineer uw bezoek aan Van Uffelen Veenendaal met een lekker hapje eten en misschien nog wat andere winkels. Het winkelcentrum is op allerlei manieren te bereiken. Wanneer u met de auto komt, kunt u deze kwijt in een van de twee Q-Parks bij het winkelcentrum. Parkeergarage Tricotage is voordelig en zeer dicht bij onze winkel in de buurt. Vanuit daar bent u zo bij onze winkel! U kunt ook sportief op de fiets komen en deze bewaakt wegzetten in de overdekte fietsenstalling. Dit is gratis! Ook kunt u met het openbaar vervoer komen, de bus stopt vlakbij het winkelcentrum. Vanuit daar loopt u zo naar onze winkel, waar we voor u klaar staan met koffie en een goed advies! Onze winkel is geheel gelijkvloers en daarmee dan ook rolstoelvriendelijk! 

Damesmode bij Van Uffelen Veenendaal

Voor klassieke dames hebben we bij onze kledingwinkel in Veenendaal een mooi gevarieerd aanbod. Met merken zoals Betty Barclay en Brax zit u altijd goed. Deze merken staan sinds zij opgericht zijn voor een constante kwaliteit maar toch ook altijd met een vernieuwend aspect: zo komt u altijd goed voor de dag! Verder voor de dames hebben we ook Expresso, dit merk brengt elk seizoen meerdere lijnen uit met elk haar eigen thema dus voor iedereen iets naar smaak. Voor een modieuze look kiest u voor merken zoals Opus, B.Young en Marc ‘O Polo.

Herenmode bij Van Uffelen Veenendaal

Ook voor de heren hebben we meer dan genoeg keuze. Voor de liefhebbers van klassieke kwaliteit hebben we bijvoorbeeld Brax, Tenson en Lerros. Liever iets gewaagder? De kleurige overhemden van A Fish named Fred zijn dan misschien ook wel iets voor u!


Maatregelen rondom COVID-19
Wij snappen dat winkelen tijdens het Coronavirus net even anders is dan normaal. Door het nemen van een aantal veiligheidsmaatregelen zorgen wij dat uw veiligheid en die van onze collega's tijdens het winkelen wordt gewaarborgd. Zo hebben wij onderstaande richtlijnen opgesteld, die wij nauwlettend volgen:

  • Wij hanteren een maximum voor wat betreft het aantal aanwezige personen in onze winkel. Door middel van het uitdelen van plastic kaartjes, die na gebruik worden gereinigd, weten wij hoeveel personen er in onze winkel zijn. Zo zorgen wij constant voor een veilige omgeving. Wij vragen uw begrip voor een eventuele wachttijd.
  • Als onze medewerkers maar enige vorm van klachten en/of symptomen vertonen, blijven zij thuis. Wij verzoeken u als klant bij lichte (verkoudheid)klachten overigens hetzelfde te doen.
  • Het is verplicht om 1,5 meter afstand te houden, waarbij wij met stickers bij onder andere paskamers en de kassa extra duidelijk de afstand aangeven.
  • Betaal bij voorkeur met pin of creditcard, in plaats van contant. Onze apparaten worden na elk betaling gereinigd.
  • Heeft u alleen contant geld? Wissel dan het geld uit zonder handcontact.
  • Onze medewerkers hebben geen fysiek contact met onze klanten. Wij kunnen hierdoor helaas niet helpen met aankleden of kleding afspelden.
  • Onze medewerkers wassen geregeld hun handen.
  • Op verzoek zijn handschoenen verkrijgbaar. Onze medewerkers zullen deze, indien bepaalde situaties dit vereisen, ook dragen.


Wij verwelkomen u dan ook graag in één van onze winkels om in alle veiligheid te winkelen en bieden u met al onze energie en passie de service die u van ons gewend bent. Echter, zoals aangegeven gaat dat voor de komende periode in een iets aangepaste vorm.


Bij onze winkel in Veenendaal kunt u betalen met Fashion Cheque≪ terug

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.