Waalwijk

≪ terug

Adresgegevens

Stationstraat 28-32
5141 GE Waalwijk
Tel. 0416-342763
Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag 13:00 18:00
Dinsdag 10:00 18:00
Woensdag 10:00 18:00
Donderdag 10:00 18:00
Vrijdag 10:00 21:00
Zaterdag 10:00 17:30

Extra openingstijden

zondag 30 augustus 2020 12:00 17:00
zondag 27 september 2020 12:00 17:00
zondag 25 oktober 2020 12:00 17:00
zondag 29 november 2020 12:00 17:00
zondag 27 december 2020 12:00 17:00

Van Uffelen Waalwijk

Van Uffelen Waalwijk is gevestigd aan de Stationsstraat 28 – 32, een gezellige winkelstraat in hartje Waalwijk, Noord-Brabant. Behalve Van Uffelen Waalwijk vindt u in deze straat ook allerlei andere winkels en ook veel leuke horecagelegenheden. Ideaal voor een gezellig middagje winkelen en eten en/of cultuur snuiven. Er zijn verschillende manieren om naar onze winkel in Waalwijk te komen. U kunt met de auto komen en u kunt uw auto dan parkeren op een van de parkeerterreinen rondom het stadscentrum. Ook met het openbaar vervoer is het centrum en dus ook onze winkel goed te bereiken, er rijden diverse buslijnen die u naar bestemming brengen. Die bestemming is natuurlijk onze gezellige en mooie winkel waar onze collega’s u opwachten voor een goed kledingadvies en een goede kop koffie.

Damesmode bij Van Uffelen Waalwijk

Voor de dames die in onze kledingwinkel in Waalwijk komen, hebben we een prachtige collectie aan merken samengesteld. Voor de klassieke dame hebben we merken zoals Betty Barclay en Brax. Deze merken staan voor constante kwaliteit met een moderne touch. Ook bij het merk Expresso kunnen de dames hun hart ophalen. Dit merk heeft elk seizoen weer de mooiste thema’s met de kleuren en dessins uit de laatste mode. Met een jurkje van K-Design komt u ook altijd goed voor de dag: ze zijn hartstikke zomers en hebben een prachtige pasvorm. Ook Geisha is sinds jaar en dag een succesnummer bij ons: de collecties volgen de laatste trends maar blijven toch ook eigentijds en altijd constant in kwaliteit.

Herenmode bij Van Uffelen Waalwijk

Ook de heren kunnen uitgebreid bij ons terecht voor alle aspecten van een goede outfit. Een altijd goede spijkerbroek van Brax, een leuk overhemd van State of Art en een heerlijk warme winterjas van Tenson: niks meer aan doen toch? 


Maatregelen rondom COVID-19
Wij snappen dat winkelen tijdens het Coronavirus net even anders is dan normaal. Door het nemen van een aantal veiligheidsmaatregelen zorgen wij dat uw veiligheid en die van onze collega's tijdens het winkelen wordt gewaarborgd. Zo hebben wij onderstaande richtlijnen opgesteld, die wij nauwlettend volgen:

  • Wij hanteren een maximum voor wat betreft het aantal aanwezige personen in onze winkel. Door middel van het uitdelen van plastic kaartjes, die na gebruik worden gereinigd, weten wij hoeveel personen er in onze winkel zijn. Zo zorgen wij constant voor een veilige omgeving. Wij vragen uw begrip voor een eventuele wachttijd.
  • Als onze medewerkers maar enige vorm van klachten en/of symptomen vertonen, blijven zij thuis. Wij verzoeken u als klant bij lichte (verkoudheid)klachten overigens hetzelfde te doen.
  • Het is verplicht om 1,5 meter afstand te houden, waarbij wij met stickers bij onder andere paskamers en de kassa extra duidelijk de afstand aangeven.
  • Betaal bij voorkeur met pin of creditcard, in plaats van contant. Onze apparaten worden na elk betaling gereinigd.
  • Heeft u alleen contant geld? Wissel dan het geld uit zonder handcontact.
  • Onze medewerkers hebben geen fysiek contact met onze klanten. Wij kunnen hierdoor helaas niet helpen met aankleden of kleding afspelden.
  • Onze medewerkers wassen geregeld hun handen.
  • Op verzoek zijn handschoenen verkrijgbaar. Onze medewerkers zullen deze, indien bepaalde situaties dit vereisen, ook dragen.


Wij verwelkomen u dan ook graag in één van onze winkels om in alle veiligheid te winkelen en bieden u met al onze energie en passie de service die u van ons gewend bent. Echter, zoals aangegeven gaat dat voor de komende periode in een iets aangepaste vorm.


Bij onze winkel in Waalwijk kunt u betalen met Fashion Cheque 
≪ terug

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.