Rijswijk

≪ terug

Adresgegevens

Prins W.Alexanderpromenade 13
2284 DH RIJSWIJK
Tel. 070- 3941842
Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag 13:00 17:30
Dinsdag 09:30 17:30
Woensdag 09:30 17:30
Donderdag 09:30 21:00
Vrijdag 09:30 17:30
Zaterdag 09:30 17:00
Zondag 13:00 17:00

Van Uffelen Rijswijk

Onze winkel in Rijswijk is gevestigd in het gezellige en gevarieerde winkelcentrum De Bogaard. Dit winkelcentrum is goed bereikbaar. U kunt uw auto kwijt op meerdere plekken en ook de aansluiting met het openbaar vervoer. Bent u sportief of woont u in de buurt is het natuurlijk ook altijd een optie om lekker op de fiets te gaan! Onze winkel in Rijswijk is recentelijk verbouwd en heeft meerdere etages. We verkopen nu ook kinderkleding bij Van Uffelen Rijswijk. Het fijne daaraan is natuurlijk dat u nu met het hele gezin kunt slagen voor een mooie nieuwe outfit! Onze deskundige collega’s staan dan ook voor u klaar voor een goed advies, een fijn gesprek en een lekker kopje koffie.

Damesmode en herenmode bij Van Uffelen Rijswijk

Bij Van Uffelen in Rijswijk verkopen we een grote collectie aan dameskleding en herenkleding. Voor alle leeftijdsgroepen is er voldoende te vinden. Klassieke merken zoals Betty Barclay, Gerry Weber en Taifun brengen elk seizoen mooie nieuwe collecties uit die onderling heel goed t combineren en coördineren zijn zodat u een mooi outfit kunt samenstellen, eventueel met hulp van onze collega’s die natuurlijk veel kennis hebben van de collecties. De tijdloze collecties van Opus zijn neutraal maar nooit saai, waardoor u ze zowel naar werk als in uw privé goed kunt dragen.
Ook voor heren hebben wij volop keuze in Rijswijk met mooie merken zoals State of Art, A fish named Fred en de mooie overhemden van Ledub en Michaelis. In Rijswijk verkopen wij ook schoenen voor heren, met merken zoals Van Lier, Rehab en Tommy Hilfiger Footwear. Maak uw outfit dan ook helemaal af met bijpassende sokken van Tommy Hilfiger of het merk Falke.

Kinderkleding bij Van Uffelen Rijswijk

We verkopen nu ook kinderkleding in Rijswijk! Voor kleine jongens en meisjes maar ook voor grotere jongens en meiden tot maat 176. We verkopen leuke merken zoals Name It, Vingino en Flo. 

Maatregelen rondom COVID-19
Wij snappen dat winkelen tijdens het Coronavirus net even anders is dan normaal. Door het nemen van een aantal veiligheidsmaatregelen zorgen wij dat uw veiligheid en die van onze collega's tijdens het winkelen wordt gewaarborgd. Zo hebben wij onderstaande richtlijnen opgesteld, die wij nauwlettend volgen: 

  • Wij hanteren een maximum voor wat betreft het aantal aanwezige personen in onze winkel. Door middel van het uitdelen van plastic kaartjes, die na gebruik worden gereinigd, weten wij hoeveel personen er in onze winkel zijn. Zo zorgen wij constant voor een veilige omgeving. Wij vragen uw begrip voor een eventuele wachttijd.
  • Als onze medewerkers maar enige vorm van klachten en/of symptomen vertonen, blijven zij thuis. Wij verzoeken u als klant bij lichte (verkoudheid)klachten overigens hetzelfde te doen.
  • Het is verplicht om 1,5 meter afstand te houden, waarbij wij met stickers bij onder andere paskamers en de kassa extra duidelijk de afstand aangeven.
  • Betaal bij voorkeur met pin of creditcard, in plaats van contant. Onze apparaten worden na elk betaling gereinigd.
  • Heeft u alleen contant geld? Wissel dan het geld uit zonder handcontact.
  • Onze medewerkers hebben geen fysiek contact met onze klanten. Wij kunnen hierdoor helaas niet helpen met aankleden of kleding afspelden.
  • Onze medewerkers wassen geregeld hun handen.
  • Op verzoek zijn handschoenen verkrijgbaar. Onze medewerkers zullen deze, indien bepaalde situaties dit vereisen, ook dragen.


Wij verwelkomen u dan ook graag in één van onze winkels om in alle veiligheid te winkelen en bieden u met al onze energie en passie de service die u van ons gewend bent. Echter, zoals aangegeven gaat dat voor de komende periode in een iets aangepaste vorm.


Bij onze winkel in Rijswijk kunt u betalen met Fashion Cheque

≪ terug

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.