Oldenzaal

≪ terug

Adresgegevens

Steenstraat 1
7571 BH Oldenzaal
Tel. 0541-530366
Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag 13:00 17:30
Dinsdag 10:00 17:30
Woensdag 10:00 17:30
Donderdag 10:00 17:30
Vrijdag 10:00 20:00
Zaterdag 10:00 17:00
U kunt bij ons terecht voor winkelen op afspraak . Bel ons op 0541-530366 of reserveer uw afspraak online.

Maatregelen rondom het Coronavirus bij Van Uffelen

12 januari 2021 - Tijdens de persconferentie van Premier Rutte op 12 januari 2021 zijn de reeds geldende lockdown en daarbij horende maatregelen verlengd tot en met 9 februari. Hierdoor moeten wij hierdoor als niet-essentiële winkels nog langer onze deuren gesloten houden. Uiteraard blijft onze webshop wel gewoon 24/7 voor u beschikbaar met diverse leuke acties en zijn wij u graag van dienst. Ook onze collega's van de klantenservice staan op de gebruikelijke tijden én service voor u klaar, voor vragen over uw webshop bestelling maar natuurlijk ook voor andere vragen.

Van Uffelen Oldenzaal

Van Uffelen Oldenzaal is gevestigd aan de Steenstraat 1, midden in het gezellige stadscentrum van Oldenzaal, Overijssel. Rond de winkel van Van Uffelen vindt u een selectie aan winkels en horeca, waardoor u een bezoekje aan onze kledingwinkel in Oldenzaal ook uitstekend kunt combineren met een hapje eten of een drankje. U kunt het centrum en de winkel op verschillende manieren bereiken. Er stopt openbaar vervoer in de buurt en met de auto komen is natuurlijk ook altijd mogelijk. Voor wie extra sportief wil zijn, is met de fiets komen natuurlijk ook een goede optie. Voor welk vervoer u ook kiest, we staan voor u klaar met een goed en eerlijk advies onder genot van een heerlijk kopje koffie.

Damesmode bij Van Uffelen Oldenzaal

We verkopen een ruime selectie aan mooie merken voor dames. Zo hebben we voor de klassieke dames merken zoals Betty Barclay en Brax. Dit zijn merken die altijd garant staan voor een constante kwaliteit maar hierbij ook niet schuwen om te vernieuwen naar de laatste trends. Zo kunt u dus altijd uitgaan van uw favoriete model, maar dan wel in een leuke en hippe kleur of dessin. Voor wie op zoek is naar een goede winterjas of een jas voor tussendoor, is een jas van Tenson altijd een goede optie. Deze jassen zijn van constante kwaliteit en elk seizoen zijn er mooie nieuwe modellen beschikbaar. Ook een mooi en altijd vernieuwend merk is Expresso. Elk seizoen brengen zij meerdere thema’s uit met modieuze kleuren en dessins.

Herenmode bij Van Uffelen Oldenzaal

Voor de heren hebben we ook meer dan genoeg keuze. Zo hebben we Brax ook voor de heren en onder dezelfde voorwaarden: constante kwaliteit en een eigentijdse twist. Voor een wat gedurfdere look kiest u voor de kleding van Tommy Hilfiger en A fish named Fred. De mooiste spijkerbroeken vindt u bij PME en Vanguard.


Maatregelen rondom COVID-19
Wij snappen dat winkelen tijdens het Coronavirus net even anders is dan normaal. Door het nemen van een aantal veiligheidsmaatregelen zorgen wij dat uw veiligheid en die van onze collega's tijdens het winkelen wordt gewaarborgd. Zo hebben wij onderstaande richtlijnen opgesteld, die wij nauwlettend volgen:

  • Naar aanleiding van het aangescherpte advies van het RIVM dragen wij in de winkel een mondkapje voor uw en onze veiligheid. Graag verzoeken wij u ook een mondkapje te dragen wanneer u één van onze winkels bezoekt.
  • Wij hanteren een maximum voor wat betreft het aantal aanwezige personen in onze winkel. 
  • Als onze medewerkers maar enige vorm van klachten en/of symptomen vertonen, blijven zij thuis. Wij verzoeken u als klant bij lichte (verkoudheid)klachten overigens hetzelfde te doen.
  • Het is verplicht om 1,5 meter afstand te houden, waarbij wij met stickers bij onder andere paskamers en de kassa extra duidelijk de afstand aangeven.
  • Betaal bij voorkeur met pin of creditcard, in plaats van contant. 
  • Heeft u alleen contant geld? Wissel dan het geld uit zonder handcontact.
  • Onze medewerkers hebben geen fysiek contact met onze klanten. Wij kunnen hierdoor helaas niet helpen met aankleden of kleding afspelden.
  • Onze medewerkers wassen geregeld hun handen.
  • Op verzoek zijn handschoenen verkrijgbaar. Onze medewerkers zullen deze, indien bepaalde situaties dit vereisen, ook dragen.


Wij verwelkomen u dan ook graag in één van onze winkels om in alle veiligheid te winkelen en bieden u met al onze energie en passie de service die u van ons gewend bent. Echter, zoals aangegeven gaat dat voor de komende periode in een iets aangepaste vorm.


Bij onze winkel in Oldenzaal kunt u betalen met Fashion Cheque


≪ terug

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.