Hengelo

≪ terug

Adresgegevens

Markt 1
7551 CG Hengelo
Tel. 074-2593690
Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag 12:00 18:00
Dinsdag 10:00 18:00
Woensdag 10:00 18:00
Donderdag 10:00 21:00
Vrijdag 10:00 18:00
Zaterdag 10:00 17:00

Extra openingstijden

zondag 30 augustus 2020 12:00 17:00
zondag 27 september 2020 12:00 17:00
zondag 25 oktober 2020 12:00 17:00
zondag 29 november 2020 12:00 17:00
zondag 27 december 2020 12:00 17:00

Van Uffelen Hengelo

Van Uffelen Hengelo is gevestigd in het mooie centrum van Hengelo aan Markt 1. U vindt behalve Van Uffelen ook andere gezellige winkels en veel horeca in het stadscentrum van Hengelo. Het centrum van Hengelo is grotendeels autoluw, maar is zijn genoeg voordelige parkeermogelijkheden waarbij u niet ver hoeft te lopen naar het centrum en onze winkel! Daar staan we voor u en uw hele gezin klaar met een goed advies en een eveneens goed kopje koffie! We hebben een lift aanwezig en ook twee ingangen, welke allebei eenvoudig binnen te rijden zijn met bijvoorbeeld een rolstoel of een kinderwagen. 

Damesmode bij Van Uffelen Hengelo

Voor de dames verkopen we een grote selectie aan merken in onze kledingwinkel in Hengelo. Voor de klassieke dames verkopen we bijvoorbeeld Betty Barclay en Taifun. Deze merken hebben een jarenlange reputatie opgebouwd wanneer het aankomt op het combineren van tijdloze kwaliteit en eigentijdse details. Dat geldt ook zeker niet in de laatste plaats voor Gardeur, een merk dat (vooral) bekend staat om de kwalitatief uitstekende broeken in vaste pasvormen maar wel met elk seizoen een eigentijds sausje. Wie graag modieuze kleding wil, kan haar hart ophalen bij merken zoals Vila, Levi's, Maison Scotch en Opus. Ook onverminderd populair blijft het merk Geisha, dat elk seizoen weer een prachtige lijn uitbrengt met allerlei kleuren en dessins.

Herenmode bij Van Uffelen Hengelo

Ook de heren zullen bij ons ook altijd kunnen slagen. Zo verkopen we ook Gardeur voor heren en ook hier geldt: de beste broeken in vaste modellen met een moderne twist. Zo heeft u kwaliteit waar u altijd op kunt rekenen maar komt u toch ook eigentijds en modern voor de dag. Op zoek naar een mooie en ook stoere spijkerbroek? Bij Vanguard en PME kunt u uw hart ophalen. Voor de modieuze heer verkopen wij ook Tommy Hilfiger en Scotch & Soda.

Kinderkleding bij Van Uffelen Hengelo

Zoals gezegd kunt u bij ons in Hengelo terecht voor het hele gezin. Zo hebben we voor de jongens bijvoorbeeld de stoere kleding van Tommy Hilfiger, en voor zowel jongens als meiden hebben we Name It, Vingino en Indian Blue Jeans.


Maatregelen rondom COVID-19
Wij snappen dat winkelen tijdens het Coronavirus net even anders is dan normaal. Door het nemen van een aantal veiligheidsmaatregelen zorgen wij dat uw veiligheid en die van onze collega's tijdens het winkelen wordt gewaarborgd. Zo hebben wij onderstaande richtlijnen opgesteld, die wij nauwlettend volgen:

  • Wij hanteren een maximum voor wat betreft het aantal aanwezige personen in onze winkel. Door middel van het uitdelen van plastic kaartjes, die na gebruik worden gereinigd, weten wij hoeveel personen er in onze winkel zijn. Zo zorgen wij constant voor een veilige omgeving. Wij vragen uw begrip voor een eventuele wachttijd.
  • Als onze medewerkers maar enige vorm van klachten en/of symptomen vertonen, blijven zij thuis. Wij verzoeken u als klant bij lichte (verkoudheid)klachten overigens hetzelfde te doen.
  • Het is verplicht om 1,5 meter afstand te houden, waarbij wij met stickers bij onder andere paskamers en de kassa extra duidelijk de afstand aangeven.
  • Betaal bij voorkeur met pin of creditcard, in plaats van contant. Onze apparaten worden na elk betaling gereinigd.
  • Heeft u alleen contant geld? Wissel dan het geld uit zonder handcontact.
  • Onze medewerkers hebben geen fysiek contact met onze klanten. Wij kunnen hierdoor helaas niet helpen met aankleden of kleding afspelden.
  • Onze medewerkers wassen geregeld hun handen.
  • Op verzoek zijn handschoenen verkrijgbaar. Onze medewerkers zullen deze, indien bepaalde situaties dit vereisen, ook dragen.


Wij verwelkomen u dan ook graag in één van onze winkels om in alle veiligheid te winkelen en bieden u met al onze energie en passie de service die u van ons gewend bent. Echter, zoals aangegeven gaat dat voor de komende periode in een iets aangepaste vorm.

 
Bij onze winkel in Hengelo kunt u betalen met Fashion Cheque

≪ terug

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.