Arnhem

≪ terug

Adresgegevens

Bakkerstraat 62
6811 EK Arnhem
Tel. 026-4429623
Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag 13:00 18:00
Dinsdag 10:00 18:00
Woensdag 10:00 18:00
Donderdag 10:00 21:00
Vrijdag 10:00 18:00
Zaterdag 10:00 17:30
Zondag 12:00 18:00
Wij zien u graag bij ons in de winkel in Arnhem! Op deze pagina vindt u meer informatie over onze collectie, openingstijden en contactgegevens. Wilt u graag winkelen op afspraak? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.


Van Uffelen Arnhem

Van Uffelen Arnhem is gevestigd in het stadscentrum van Arnhem aan de Bakkerstraat 62. Onze kledingwinkel in Arnhem is gelegen in het stadcentrum, waar nog veel meer leuke winkels en horeca te vinden zijn. Meer dan genoeg reden om uw bezoek aan Van Uffelen te combineren met een middagje in de stad. De binnenstad van Arnhem is op meerdere manieren te bereiken. Vanaf de parkeerterreinen en parkeergarages loop je binnen een paar minuten naar de stad en naar onze gezellige winkel. Komt u op de fiets, dan kunt u uw fiets in diverse stallingen gratis neerzetten. Vanuit het centraal station loopt u zo naar de winkel, waar we voor u klaarstaan met een goed advies en een lekker kopje koffie.

Damesmode bij Van Uffelen Arnhem

We hebben veel merken voor veel, verschillende dames. Voor de klassieke dames onder ons hebben we merken zoals Betty Barclay en Gardeur, merken die al jaren staan voor kwaliteit maar toch ook vernieuwend zijn met de tijd mee zijn gegaan. Dat geldt ook zeker voor Expresso, dat elk seizoen weer meerdere thema’s uitbrengt die binnen deze thema’s moeiteloos en stijlvol te combineren zijn. Ook de mooie basics van Opus doen het al jaren goed. Liever iets moderner? Kijk eens rond bij Levi’s, Maison Scotch en Geisha. Deze mooie jonge merken zijn modern en modieus. Uiteraard met de kwaliteit die u bij Van Uffelen mag verwachten!

Herenmode bij Van Uffelen Arnhem

Voor de heren hebben we ook een ruime selectie aan mooie merken. Voor de klassieke heer hebben we bijvoorbeeld de mooie spijkerbroeken van Gardeur: goede kwaliteit met een moderne twist waardoor de broeken altijd bij de tijd zijn en u dus ook! De winterjassen van Tenson zijn heerlijk warm en sla ook zeker de spijkerbroeken van PME en Vanguard niet over.


Bij onze winkel in Arnhem kunt u betalen met Fashion Cheque

≪ terug

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.