Arnhem

≪ terug

Adresgegevens

Bakkerstraat 62
6811 EK Arnhem
Tel. 026-4429623
Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag 13:00 18:00
Dinsdag 10:00 18:00
Woensdag 10:00 18:00
Donderdag 10:00 20:00
Vrijdag 10:00 18:00
Zaterdag 10:00 17:30
Zondag 12:00 17:00
U kunt bij ons terecht voor winkelen op afspraak. Bel ons op 026-4429623 of reserveer online uw afspraak.

Maatregelen rondom het Coronavirus bij Van Uffelen

12 januari 2021 - Tijdens de persconferentie van Premier Rutte op 12 januari 2021 zijn de reeds geldende lockdown en daarbij horende maatregelen verlengd tot en met 9 februari. Hierdoor moeten wij hierdoor als niet-essentiële winkels nog langer onze deuren gesloten houden. Uiteraard blijft onze webshop wel gewoon 24/7 voor u beschikbaar met diverse leuke acties en zijn wij u graag van dienst. Ook onze collega's van de klantenservice staan op de gebruikelijke tijden én service voor u klaar, voor vragen over uw webshop bestelling maar natuurlijk ook voor andere vragen.

Van Uffelen Arnhem

Van Uffelen Arnhem is gevestigd in het stadscentrum van Arnhem aan de Bakkerstraat 62. Onze kledingwinkel in Arnhem is gelegen in het stadcentrum, waar nog veel meer leuke winkels en horeca te vinden zijn. Meer dan genoeg reden om uw bezoek aan Van Uffelen te combineren met een middagje in de stad. De binnenstad van Arnhem is op meerdere manieren te bereiken. Vanaf de parkeerterreinen en parkeergarages loop je binnen een paar minuten naar de stad en naar onze gezellige winkel. Komt u op de fiets, dan kunt u uw fiets in diverse stallingen gratis neerzetten. Vanuit het centraal station loopt u zo naar de winkel, waar we voor u klaarstaan met een goed advies en een lekker kopje koffie.

Damesmode bij Van Uffelen Arnhem

We hebben veel merken voor veel, verschillende dames. Voor de klassieke dames onder ons hebben we merken zoals Betty Barclay en Brax, merken die al jaren staan voor kwaliteit maar toch ook vernieuwend zijn met de tijd mee zijn gegaan. Dat geldt ook zeker voor Expresso, dat elk seizoen weer meerdere thema’s uitbrengt die binnen deze thema’s moeiteloos en stijlvol te combineren zijn. Ook de mooie basics van Opus doen het al jaren goed. Liever iets moderner? Kijk eens rond bij Levi’s, Maison Scotch en Geisha. Deze mooie jonge merken zijn modern en modieus. Uiteraard met de kwaliteit die u bij Van Uffelen mag verwachten!

Herenmode bij Van Uffelen Arnhem

Voor de heren hebben we ook een ruime selectie aan mooie merken. Voor de klassieke heer hebben we bijvoorbeeld de mooie spijkerbroeken van Brax: goede kwaliteit met een moderne twist waardoor de broeken altijd bij de tijd zijn en u dus ook! De winterjassen van Tenson zijn heerlijk warm en sla ook zeker de spijkerbroeken van PME en Vanguard over.

Maatregelen rondom COVID-19
Wij snappen dat winkelen tijdens het Coronavirus net even anders is dan normaal. Door het nemen van een aantal veiligheidsmaatregelen zorgen wij dat uw veiligheid en die van onze collega's tijdens het winkelen wordt gewaarborgd. Zo hebben wij onderstaande richtlijnen opgesteld, die wij nauwlettend volgen: 
 
  • Naar aanleiding van het aangescherpte advies van het RIVM dragen wij in de winkel een mondkapje voor uw en onze veiligheid. Graag verzoeken wij u ook een mondkapje te dragen wanneer u één van onze winkels bezoekt.
  • Wij hanteren een maximum voor wat betreft het aantal aanwezige personen in onze winkel. Door middel van het uitdelen van plastic kaartjes, die na gebruik worden gereinigd, weten wij hoeveel personen er in onze winkel zijn. Zo zorgen wij constant voor een veilige omgeving. Wij vragen uw begrip voor een eventuele wachttijd.
  • Als onze medewerkers maar enige vorm van klachten en/of symptomen vertonen, blijven zij thuis. Wij verzoeken u als klant bij lichte (verkoudheid)klachten overigens hetzelfde te doen.
  • Het is verplicht om 1,5 meter afstand te houden, waarbij wij met stickers bij onder andere paskamers en de kassa extra duidelijk de afstand aangeven.
  • Betaal bij voorkeur met pin of creditcard, in plaats van contant. Onze apparaten worden na elk betaling gereinigd.
  • Heeft u alleen contant geld? Wissel dan het geld uit zonder handcontact.
  • Onze medewerkers hebben geen fysiek contact met onze klanten. Wij kunnen hierdoor helaas niet helpen met aankleden of kleding afspelden.
  • Onze medewerkers wassen geregeld hun handen.
  • Op verzoek zijn handschoenen verkrijgbaar. Onze medewerkers zullen deze, indien bepaalde situaties dit vereisen, ook dragen.

Wij verwelkomen u dan ook graag in één van onze winkels om in alle veiligheid te winkelen en bieden u met al onze energie en passie de service die u van ons gewend bent. Echter, zoals aangegeven gaat dat voor de komende periode in een iets aangepaste vorm.


Bij onze winkel in Arnhem kunt u betalen met Fashion Cheque

≪ terug

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.