Zoetermeer

≪ terug

Adresgegevens

Promenade 114
2711 AT ZOETERMEER
Tel. 079-3420500
Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag 12:00 17:30
Dinsdag 09:30 17:30
Woensdag 09:30 17:30
Donderdag 09:30 17:30
Vrijdag 09:30 21:00
Zaterdag 09:30 17:00
Zondag 13:00 17:00

Van Uffelen Zoetermeer

Onze winkel in Zoetermeer is gevestigd in het Stadshart Zoetermeer aan de Promenade 114. Het Stadshart in Zoetermeer is een deels overdekt winkelcentrum met veel verschillende winkels, wat zorgt voor een gevarieerd en gezellig winkelbeeld. U kunt onze winkel in Zoetermeer op verschillende manieren bereiken. U kunt met de auto komen en uw auto in parkeergarages P1 tot en met P9 de eerste 2 uur gratis parkeren. Ook met het openbaar vervoer komt u eenvoudig bij ons langs: u kunt met de bus of met de Randstadrail komen. Liever sportief op de fiets? Er zijn diverse bewaakte fietsenstallingen waar u uw fiets gratis mag stallen. Genoeg manieren om dus bij ons langs te komen voor een deskundig advies, een leuk gesprek en een goed kopje koffie.

Damesmode bij Van Uffelen Zoetermeer

In onze kledingwinkel Zoetermeer bieden wij u een veelvoud aan damesmerken aan zodat u altijd wel zult kunnen slagen. Voor de klassieke dames hebben wij merken zoals Betty Barclay, Gerry Weber en Brax. Deze merken staan al sinds hun oprichting garant voor kwaliteit en stijl. Voor een moderne look kunt u ook bij ons terecht. Met merken zoals Comma, Geisha en Reset kunt u ook altijd slagen voor een moderne look die goed te combineren is. Voor de jongere dame hebben we natuurlijk ook topmerken zoals Levi’s, Maison Scotch en Vila.

Herenmode bij Van Uffelen Zoetermeer

Ook voor de heren is meer dan genoeg te vinden bij Van Uffelen Zoetermeer. Zo hebben we uiteraard het merk Brax, waarbij tijdloze klassiekers elk seizoen worden herzien maar daarbij nooit afdoen aan kwaliteit. Ook de merken State of Art en Lerros hebben een tijdloze collectie die modieus is maar toch altijd ‘kan’. We hebben ook modieuze merken zoals Tommy Hilfiger, PME, Vanguard of een mooi mix and match kostuum van Van Gils. 

Maatregelen rondom COVID-19
Vanaf dinsdag 14 april bent u van harte welkom in onze winkel in Zoetermeer. Wij snappen dat winkelen tijdens het Coronavirus net even anders is dan normaal. Wij hebben daarom tijdens de (tijdelijke) sluiting van onze winkels achter de schermen hard gewerkt om veilig winkelen mogelijk te maken. Door het nemen van een aantal veiligheidsmaatregelen zorgen wij dat uw veiligheid en die van onze collega's tijdens het winkelen wordt gewaarborgd. Zo hebben wij onderstaande richtlijnen opgesteld, die wij nauwlettend volgen: 
 
  • Wij hanteren een maximum voor wat betreft het aantal aanwezige personen in onze winkel. Door middel van het uitdelen van plastic kaartjes, die na gebruik worden gereinigd, weten wij hoeveel personen er in onze winkel zijn. Zo zorgen wij constant voor een veilige omgeving. Wij vragen uw begrip voor een eventuele wachttijd.
  • Als onze medewerkers maar enige vorm van klachten en/of symptomen vertonen, blijven zij thuis. Wij verzoeken u als klant bij lichte (verkoudheid)klachten overigens hetzelfde te doen.
  • Het is verplicht om 1,5 meter afstand te houden, waarbij wij met stickers bij onder andere paskamers en de kassa extra duidelijk de afstand aangeven.
  • Betaal bij voorkeur met pin of creditcard, in plaats van contant. Onze apparaten worden na elk betaling gereinigd.
  • Heeft u alleen contant geld? Wissel dan het geld uit zonder handcontact.
  • Onze medewerkers hebben geen fysiek contact met onze klanten. Wij kunnen hierdoor helaas niet helpen met aankleden of kleding afspelden.
  • Onze medewerkers wassen geregeld hun handen.
  • Op verzoek zijn handschoenen verkrijgbaar. Onze medewerkers zullen deze, indien bepaalde situaties dit vereisen, ook dragen.

Wij verwelkomen u dan ook graag in één van onze (heropende) winkels om in alle veiligheid te winkelen en bieden u met al onze energie en passie de service die u van ons gewend bent. Echter, zoals aangegeven gaat dat voor de komende periode in een iets aangepaste vorm. 

Bij onze winkel in Zoetermeer kunt u betalen met Fashion Cheque
≪ terug

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.