Hoogeveen

≪ terug

Adresgegevens

Hoofdstraat 183
7902 EH Hoogeveen
Tel. 0528-270427
Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag 13:00 17:30
Dinsdag 10:00 17:30
Woensdag 10:00 17:30
Donderdag 10:00 17:30
Vrijdag 10:00 20:00
Zaterdag 10:00 17:00
U kunt bij ons terecht voor winkelen op afspraak. Bel ons op 0528-270427 of reserveer uw afspraak online.

Maatregelen rondom het Coronavirus bij Van Uffelen

12 januari 2021 - Tijdens de persconferentie van Premier Rutte op 12 januari 2021 zijn de reeds geldende lockdown en daarbij horende maatregelen verlengd tot en met 9 februari. Hierdoor moeten wij hierdoor als niet-essentiële winkels nog langer onze deuren gesloten houden. Uiteraard blijft onze webshop wel gewoon 24/7 voor u beschikbaar met diverse leuke acties en zijn wij u graag van dienst. Ook onze collega's van de klantenservice staan op de gebruikelijke tijden én service voor u klaar, voor vragen over uw webshop bestelling maar natuurlijk ook voor andere vragen.

Van Uffelen Hoogeveen

Van Uffelen Hoogeveen is gevestigd aan de Hoofdstraat 183, een gezellige winkelstraat in het centrum van Hoogeveen, Drenthe. Naast onze winkel vindt u er ook veel andere winkels en leuke horeca. Des te meer reden om uw bezoek aan Van Uffelen te combineren met een middagje weg in het gezellige stadscentrum van Hoogeveen. Uw auto kunt u op verschillende plekken kwijt, waarvan sommige gratis zijn als u het niet erg vindt om een stukje te lopen. U bent hoe dan ook zo bij ons in de winkel, waar we voor u klaarstaan met een goed advies en een lekker kopje koffie.

Damesmode bij Van Uffelen Hoogeveen

Voor de winkelende dames hebben we een ruime keuze aan mooie dameskleding in onze kledingwinkel in Hoogeveen. Voor de dames met een klassieke smaak hebben we stijlvolle merken zoals Brax, Betty Barclay en Taifun. Deze merken gaan mee met de trends maar wel op hun eigen manier en met behoud van de kwaliteit waar zij al zo lang voor staan. Voor de moderne dames hebben we ook Expresso en Geisha; merken die de laatste trends volgen en thema’s maken die onderling zo mooi te combineren zijn dat een stijlvolle outfit samenstellen wel heel makkelijk wordt. Uw outfit kunt u ook nog eens helemaal afmaken met een heerlijke warme winterjas van Tenson of een wat lichtere maar waterdichte regenjas van Tenson. We verkopen ook leuke tassen van Bulaggi in allerlei soorten en maten, handig voor uw spullen!

Herenmode bij Van Uffelen Hoogeveen

Voor de heren die op zoek zijn naar een nieuwe outfit, hebben we meer dan voldoende keuze bij Van Uffelen Hoogeveen. Onze kledingwinkel omvat een grote hoeveelheid aan verschillende merken voor verschillende smaken. Zo hebben we de mooie klassieke broeken van Meyer en Brax, maar ook stoere jeans van merken als PME, Vanguard en Cast Iron. Tevens kunt u bij ons uw outfit ook afmaken met een mooi paar schoenen van merken als Van Lier en Van Bommel.


Maatregelen rondom COVID-19
Wij snappen dat winkelen tijdens het Coronavirus net even anders is dan normaal. Door het nemen van een aantal veiligheidsmaatregelen zorgen wij dat uw veiligheid en die van onze collega's tijdens het winkelen wordt gewaarborgd. Zo hebben wij onderstaande richtlijnen opgesteld, die wij nauwlettend volgen: 

  • Naar aanleiding van het aangescherpte advies van het RIVM dragen wij in de winkel een mondkapje voor uw en onze veiligheid. Graag verzoeken wij u ook een mondkapje te dragen wanneer u één van onze winkels bezoekt.
  • Wij hanteren een maximum voor wat betreft het aantal aanwezige personen in onze winkel. 
  • Als onze medewerkers maar enige vorm van klachten en/of symptomen vertonen, blijven zij thuis. Wij verzoeken u als klant bij lichte (verkoudheid)klachten overigens hetzelfde te doen.
  • Het is verplicht om 1,5 meter afstand te houden, waarbij wij met stickers bij onder andere paskamers en de kassa extra duidelijk de afstand aangeven.
  • Betaal bij voorkeur met pin of creditcard, in plaats van contant. 
  • Heeft u alleen contant geld? Wissel dan het geld uit zonder handcontact.
  • Onze medewerkers hebben geen fysiek contact met onze klanten. Wij kunnen hierdoor helaas niet helpen met aankleden of kleding afspelden.
  • Onze medewerkers wassen geregeld hun handen.
  • Op verzoek zijn handschoenen verkrijgbaar. Onze medewerkers zullen deze, indien bepaalde situaties dit vereisen, ook dragen.

Wij verwelkomen u dan ook graag in één van onze winkels om in alle veiligheid te winkelen en bieden u met al onze energie en passie de service die u van ons gewend bent. Echter, zoals aangegeven gaat dat voor de komende periode in een iets aangepaste vorm.

≪ terug

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.