• Gratis verzending retour
  • 30 dagen bedenktijd
  • Veilig & achteraf betalen
  • Klantenservice 015-2140626
pull navy melange
pull navy melange € 79,95
pull light blue
pull light blue € 79,95
cargo army green
cargo army green € 89,95
cargo sand
cargo sand € 89,95
sand linnen look
sand linnen look € 79,95
red linnen look
red linnen look € 169,95
sand linnen look
sand linnen look € 169,95
linen look
linen look € 169,95
red leaves
red leaves € 79,95
toucan
toucan € 79,95
tribal figures navy
tribal figures navy € 79,95
tribal figures
tribal figures € 79,95
african birds
african birds € 79,95

A fish named Fred

A fish named Fred is een merk voor de vlotte en moderne man. Met kleurrijke en originele details, maar ook luxe materialen en unieke accenten heb je met een kledingstuk van A fish named Fred een echt uniek kledingstuk in handen. Ieder seizoen heeft zijn eigen thema en is weer helemaal uniek.

Het merk A fish named Fred is in 2008 ontstaan en heeft als zogenaamde speerpunten ‘fris en crispy’. Daarmee is A fish named Fred dan ook een merk met een unieke twist en een collectie van kledingstukken die je niet snel bij andere kledingmerken tegen zult komen, kleding dus voor de moderne man die niet bang is om een beetje op te vallen. Met de kleding van A fish called Fred kun je je lostrekken van de grijze massa en echt opvallen tussen de grotere massa. Jij bent dan in ieder geval echt uniek.

Beschikbaarheid

A fish named Fred wordt nu in de volgende Van Uffelen winkels verkocht: Veenendaal, Apeldoorn, Deventer, Amersfoort, Eindhoven, Breda, Nijmegen, Utrecht, Hoofddorp, Delft, Rijswijk, Zoetermeer, Gorinchem, Leerdam, Vlaardingen, Gouda, Helmond, Sassenheim, Zaltbommel, Waalrijk, Leerdam, Almelo, Heemstede, Aalsmeer en Pijnacker.

Ook voor het merk A fish named Fred geldt de Van Uffelen service. Gratis bezorging en gratis retourneren hoort hier natuurlijk bij. 

Bestel A fish named fred, gratis verzending, geen retourkosten. Veilig en achteraf betalen. Bekijk nu de A fish named fred collectie!

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.