Vriendenprogramma


Vriend zijn van Van Uffelen betekent voordeel en eerste keuze!

Wij belonen uw vriendschap en geven u altijd iets terug! Automatisch punten sparen bij elke betaling.
Elke keer als u bij ons een aankoop doet, spaart u automatisch punten. Deze punten zijn geld waard. U kunt ze bij een volgende aankoop inwisselen tegen korting of zelfs tegen gratis artikelen. Daarnaast profiteert u als vriend van Van Uffelen van allerlei privileges, voordelen en primeurs.

Automatisch punten sparen voor korting of gratis artikelen!
Op iedere aankoop die u doet, spaart u automatisch punten. Deze punten zijn geld waard, als u deze weer inwisselt. Voor elke € 10,- die u besteedt, ontvangt u 100 punten. Heeft u 3000 punten gespaard, dan zijn deze bij inwisseling € 10,- waard. De gespaarde punten kunt u online of in de winkel vanaf 3000 punten verzilveren tegen korting of zelfs tegen gratis artikelen binnen het gehele assortiment van Van Uffelen.

Let op;
1.) Gespaarde punten hebben een geldigheidsduur van twee jaar. Daarna vervallen de punten.


Geen pasje nodig
U heeft geen pasje nodig om punten te sparen of in te wisselen. In de winkel wordt er bij het afrekenen en inwisselen zal naar uw adresgegevens gevraagd worden. Het doorgeven hiervan is al voldoende. Let op; om misbruik te voorkomen kunt u om legitimatie worden gevraagd.

Spaarpunten nu ook online inwisselbaar
Online krijgt u in de laatste stap van de check-out de mogelijkheid om uw spaarpunten in te leveren. Deze optie verschijnt automatisch wanneer u 3000 punten of meer heeft gespaard.    

Privileges en primeurs
Als vriend van Van Uffelen ontvangt u regelmatig uitnodigingen voor events, vip-avonden en extra ‘vriendenkortingen’, zoveel mogelijk afgestemd op uw interesses.

Spelregels
- Door gebruik te maken van dit spaarprogramma geeft u te kennen in te stemmen met deze spelregels.
- Over alle aankopen bij Van Uffelen ontvangt u 100 punten per besteding van € 10,-.
- De punten kunnen vanaf 3000 worden ingewisseld.
- Bij het retourneren van artikelen worden de toegekende punten in mindering gebracht.
- Van Uffelen kan in het kader van acties besluiten u incidenteel extra punten toe te kennen. Om deze punten te ontvangen moet er door u tenminste 1 aankoop worden verricht gedurende de actieperiode.
- Rechtmatig verkregen punten kunnen alleen bij Van Uffelen worden besteed. Punten zijn niet inwisselbaar voor contant geld.
- Voor geretourneerde artikelen die met punten zijn betaald, worden alleen punten teruggegeven.
- Gespaarde punten hebben een geldigheidsduur van twee jaar.
- Van Uffelen heeft de bevoegdheid om deze spelregels, punten en de waardering van de punten eenzijdig te wijzigen.
- De door u ingevulde persoonsgegevens en aankopen worden opgeslagen in de Van Uffelen ‘vrienden’ database. Deze database is aangemeld bij het College bescherming persoonsgegevens te Den Haag. Van Uffelen is hier eigenaar van en behandelt deze gegevens vertrouwelijk. Van Uffelen kan de gegevens gebruiken voor analyse en direct marketingdoeleinden.
Persoonsgegevens worden door Van Uffelen nooit aan derden verstrekt, tenzij Van Uffelen daartoe wettelijk wordt verplicht, of als hiervoor door u toestemming is gegeven.
- Dit ‘vrienden spaarprogramma’ kan door Van Uffelen om haar moverende redenen worden gestaakt.

≪ terug

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.