• Gratis verzending retour
  • 30 dagen bedenktijd
  • Veilig & achteraf betalen
  • Klantenservice 015-2140626
T-shirt, short-sleeve, deep round-n
T-shirt, short-sleeve, deep round-n € 59,95
-50%
€ 29,98
Scarf, cotton fille coupé
Scarf, cotton fille coupé € 59,95
-50%
€ 29,98
Blouse, shirt shape, long sleeved,
Blouse, shirt shape, long sleeved, € 79,95
-50%
€ 39,98
Skirt, elastic in back body
Skirt, elastic in back body € 119,95
-50%
€ 59,98
Denim Shorts, Patched Pockets, Stra
Denim Shorts, Patched Pockets, Stra € 89,95
-50%
€ 44,98
Blouse, feminine sleeve hem details
Blouse, feminine sleeve hem details € 69,95
-50%
€ 34,98
Cardigan, longsleeve and colour det
Cardigan, longsleeve and colour det € 119,95
-50%
€ 59,98
Jersey-dress, boat-neck, ottoman w
Jersey-dress, boat-neck, ottoman w € 149,95
-50%
€ 74,98
Pants, jogger style, dividing seams
Pants, jogger style, dividing seams € 119,95
-50%
€ 59,98
Jersey dress, X ray shape
Jersey dress, X ray shape € 129,95
-50%
€ 64,98
Dress, straight-fitted, detailed co
Dress, straight-fitted, detailed co € 159,95
-50%
€ 79,98

Marc O’Polo

Marco O'Polo kleding

In 1967 in Stockholm begon Marc O’Polo als een kleine onderneming. Vandaag de dag kan er teruggekeken worden op een groot aantal successen bij Marc O’polo kleding. Tegenwoordig werken er bijna 2000 mensen voor Marc O’Polo wereldwijd en staat het hoofdkantoor in Duitsland. Marc O’Polo is vertegenwoordigd in meer dan 30 landen en is daar dan ook toonaangevend in het premium segment van moderne en casual kleding.

Marc O’Polo

Marc O’Polo heeft zich in de loop der jaren gepositioneerd als een aanbieder van mooie kleding waarmee de hedendaagse man en vrouw goed voor dag kunnen komen. Marc O’Polo besteedt dan ook een hoop zorg aan de kwaliteit van de producten, en ontwerpt unieke designs en dat alles onder een zeer regelmatige kwaliteit. Marc O’Polo doet dan ook altijd haar best om te zorgen dat de kleding altijd positief geassocieerd worden. Van Uffelen mode biedt een fijne selectie van Marc O’polo dames en Marc O’polo dames kleding waarmee je als moderne vrouw altijd voor de dag kunt komen. Actueel, hip maar toch ook eigentijds kun je je met Marc O’polo ervan verzekeren dat je altijd kunt onderscheiden maar toch ook meegaat met de laatste mode. De mooiste Marc O’polo jas of Marc O’polo jas dames zijn nu binnen handbereik bij Van Uffelen Mode.

Marc O’polo dames kleding

Marc O’Polo hanteert dan ook hoge standaarden en respecteert daarbij de kwaliteit van haar producten, materialen en designs en daarbij ook de manier waarop zij dit implementeren.

Met Marc O’Polo heb je altijd een moderne, verzorgde en kwaliteit prima outfit aan. 
 

Beschikbaarheid

Het merk Marc O’Polo is bij de volgende Van Uffelen winkels te verkrijgen: Tilburg, Breda, Eindhoven, Sassenheim, Meerssen, Nijmegen, Zwolle, Amersfoort, Apeldoorn, Goes, Arnhem, Assen, Emmen, Vlaardingen, Enschede, Deventer, Utrecht, Veenendaal, Hengelo, Ulvenhout, Almelo.

Ook voor het merk Marc O’Polo geldt de Van Uffelen service. Gratis bezorging en gratis retourneren hoort hier natuurlijk bij.


Bestel Marc O'Polo, gratis verzending en geen retourkosten. Veilig en achteraf betalen. Bekijk nu de Marc O'Polo collectie!

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.