• Gratis verzending & Gratis retour
  • Spaar puntenop al je aankopen
  • Veilig & achteraf betalen
  • Klantenservice 015-2140626
Dames T-shirt
Dames T-shirt € 49,95
Dames Blouse
Dames Blouse € 69,95
Dames Trui
Dames Trui € 99,95
Dames Trui
Dames Trui € 99,95
Dames Vest
Dames Vest € 129,95
Dames Blazer
Dames Blazer € 169,95
Dames Blouse
Dames Blouse € 69,95
Dames Trui
Dames Trui € 179,95
Dames Vest
Dames Vest € 159,95
Dames Rok
Dames Rok € 99,95
Dames Blouse
Dames Blouse € 99,95
Dames Blouse
Dames Blouse € 99,95
Dames Shawl
Dames Shawl € 49,95
Dames Vest
Dames Vest € 199,95
Dames Trui
Dames Trui € 99,95
Dames Trui
Dames Trui € 99,95
Dames Trui
Dames Trui € 99,95
Dames T-shirt
Dames T-shirt € 69,95
Dames T-shirt
Dames T-shirt € 39,95
Dames T-shirt
Dames T-shirt € 59,95
Dames Blouse
Dames Blouse € 69,95
-20%
€ 55,96
Dames Top
Dames Top € 59,95
-20%
€ 47,96
Dames Broek
Dames Broek € 129,95
Dames Broek
Dames Broek € 139,95

Marc O’Polo

Marco O'Polo kleding

In 1967 in Stockholm begon Marc O’Polo als een kleine onderneming. Vandaag de dag kan er teruggekeken worden op een groot aantal successen bij Marc O’polo kleding. Tegenwoordig werken er bijna 2000 mensen voor Marc O’Polo wereldwijd en staat het hoofdkantoor in Duitsland. Marc O’Polo is vertegenwoordigd in meer dan 30 landen en is daar dan ook toonaangevend in het premium segment van moderne en casual kleding.

Marc O’Polo

Marc O’Polo heeft zich in de loop der jaren gepositioneerd als een aanbieder van mooie kleding waarmee de hedendaagse man en vrouw goed voor dag kunnen komen. Marc O Polo besteedt dan ook een hoop zorg aan de kwaliteit van de producten, en ontwerpt unieke designs en dat alles onder een zeer regelmatige kwaliteit. Marc O’Polo doet dan ook altijd haar best om te zorgen dat de kleding altijd positief geassocieerd worden. Van Uffelen mode biedt een fijne selectie van Marc O’polo dames en Marc O’polo dames kleding waarmee je als moderne vrouw altijd voor de dag kunt komen. Actueel, hip maar toch ook eigentijds kun je je met Marc polo kleding voor dames  ervan verzekeren dat je altijd kunt onderscheiden maar toch ook meegaat met de laatste mode. De mooiste Marc O’polo jas of Marc O’polo jas dames zijn nu binnen handbereik bij Van Uffelen Mode.

Marc O’polo dames kleding

Marc O’Polo hanteert dan ook hoge standaarden en respecteert daarbij de kwaliteit van haar producten, materialen en designs en daarbij ook de manier waarop zij dit implementeren.

Met Marc O’Polo heb je altijd een moderne, verzorgde en kwaliteit prima outfit aan. 
 

Beschikbaarheid

Het merk Marc O’Polo is bij de volgende Van Uffelen winkels te verkrijgen: Tilburg, Eindhoven, Breda, Nijmegen, Apeldoorn, Zwolle, Utrecht, Enschede, Ulvenhout, Veenendaal, Assen, Waalwijk, Delft, Almelo, Emmen, Hoofddorp, Goes, Amersfoort, Deventer, Hengelo, Vlaardingen, Arnhem, Sassenheim, Winschoten, Alphen a/d Rijn en Klazienaveen.

Ook voor het merk Marc O’Polo geldt de Van Uffelen service. Gratis bezorging en gratis retourneren in de winkel horen hier natuurlijk bij.


Bestel Marc O'Polo, gratis verzending en gratis retour in de winkel. Veilig en achteraf betalen. Bekijk nu de Marc O'Polo collectie!

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.