• Snelle leveringGratis retour in winkel
  • Spaar puntenop al je aankopen
  • Gratis verzendingVanaf €55,-
  • Klantenservice 015-2140626

Object

Bestseller

Object is onderdeel van Bestseller net als de merken Only, Vila, Jack&Jones, Name it en nog veel meer. Deze Scandinavische fashion is dus geschikt voor vrouwen, mannen en kinderen. Door een grote verscheidenheid aan producten kunnen altijd de nieuwste collecties worden aangeboden.

Object

Van het merk Object kunt u meer verwachten. Het heeft een unieke smaakvolle stijl en valt op tussen alle andere merken. De coole uitstraling in combinatie met een goede kwaliteit en betaalbare prijzen worden erg gewaardeerd. Iedere collectie wordt in eigen huis ontworpen en is bedoeld voor de moderne, zelfbewuste, jonge stadsvrouw.

Bij Object draait het allemaal om een vooruitstrevende houding. Dit houdt in dat men een positieve, intelligente en speelse houding heeft tegenover het leven en de mode. Dit is allemaal te definiëren in vier karakter eigenschappen, namelijk:
-Speels;
-Rock chic;
-Niet vergelijkbaar;
-Modebewust.

De vier bovenstaande karakteristieken worden in elk item verwerkt, zodat de vooruitstrevende houding consequent centraal staat.

Het merk Object sluit goed aan bij de uitbundige, zelfverzekerde stadsvrouw. Zij weet wat ze wil wat betreft het leven en de mode en ze doet geen concessies. Ze is op zoek naar mode items die aansluiten bij haar persoonlijkheid en straatstijl. Ze verzameld en mixed verschillende stijlen totdat ze de juiste look heeft gevonden.

Beschikbaarheid


Het Bestseller merk Object is bij de volgende van onze Van Uffelen winkels verkrijgbaar: Tilburg, Nijmegen, Ulvenhout, Gorinchem, Rijswijk, Delft.

Ook voor het merk Object geldt de Van Uffelen service. Snelle verzending en gratis retourneren in de winkel horen hier natuurlijk bij. 

Snelle verzending en gratis retour in de winkel. Veilig en achteraf betalen. Bekijk nu de Object collectie!

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.