• Gratis verzending & Gratis retour
  • Spaar puntenop al je aankopen
  • Veilig & achteraf betalen
  • Klantenservice 015-2140626
Dames Trui OBJNELLY
Dames Trui OBJNELLY € 49,99
Dames Trui OBJNELLY
Dames Trui OBJNELLY € 49,99
Dames Jurk OBJMERLE
Dames Jurk OBJMERLE € 54,99
Dames Jurk OBJSILJE
Dames Jurk OBJSILJE € 49,99
Dames Jurk OBJELIA
Dames Jurk OBJELIA € 49,99
Dames Trui OBJMANYA
Dames Trui OBJMANYA € 39,99
Dames Trui OBJNOVA
Dames Trui OBJNOVA € 34,99
Dames Trui OBJNOVA
Dames Trui OBJNOVA € 34,99
Dames Trui OBJNOVA
Dames Trui OBJNOVA € 34,99
Dames Trui OBJNOVA
Dames Trui OBJNOVA € 34,99
Dames Trui OBJDARMA
Dames Trui OBJDARMA € 49,99
Dames Jurk OBJEILEEN
Dames Jurk OBJEILEEN € 59,99
-20%
€ 47,99
Dames Jurk OBJNILLA
Dames Jurk OBJNILLA € 69,99
-20%
€ 55,99

Object

Bestseller

Object is onderdeel van Bestseller net als de merken Only, Vila, Jack&Jones, Name it en nog veel meer. Deze Scandinavische fashion is dus geschikt voor vrouwen, mannen en kinderen. Door een grote verscheidenheid aan producten kunnen altijd de nieuwste collecties worden aangeboden.

Object

Van het merk Object kunt u meer verwachten. Het heeft een unieke smaakvolle stijl en valt op tussen alle andere merken. De coole uitstraling in combinatie met een goede kwaliteit en betaalbare prijzen worden erg gewaardeerd. Iedere collectie wordt in eigen huis ontworpen en is bedoeld voor de moderne, zelfbewuste, jonge stadsvrouw.

Bij Object draait het allemaal om een vooruitstrevende houding. Dit houdt in dat men een positieve, intelligente en speelse houding heeft tegenover het leven en de mode. Dit is allemaal te definiëren in vier karakter eigenschappen, namelijk:
-Speels;
-Rock chic;
-Niet vergelijkbaar;
-Modebewust.

De vier bovenstaande karakteristieken worden in elk item verwerkt, zodat de vooruitstrevende houding consequent centraal staat.

Het merk Object sluit goed aan bij de uitbundige, zelfverzekerde stadsvrouw. Zij weet wat ze wil wat betreft het leven en de mode en ze doet geen concessies. Ze is op zoek naar mode items die aansluiten bij haar persoonlijkheid en straatstijl. Ze verzameld en mixed verschillende stijlen totdat ze de juiste look heeft gevonden.

Beschikbaarheid


Het Bestseller merk Object is bij de volgende van onze Van Uffelen winkels verkrijgbaar: Tilburg, Nijmegen, Ulvenhout, Gorinchem, Rijswijk, Delft.

Ook voor het merk Object geldt de Van Uffelen service. Gratis bezorging en gratis retourneren in de winkel horen hier natuurlijk bij. Wanneer u op een doordeweekse dag besteld en het artikel op voorraad is wordt uw bestelling binnen 24 uur naar u verzonden.

Snelle levering, gratis verzending en gratis retour in de winkel. Veilig en achteraf betalen. Bekijk nu de Object collectie!

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.