Maatregelen Van Uffelen tegen het Coronavirus

19-03-20 Coronavirus: wij sluiten tijdelijk onze winkels

Ondanks alle genomen maatregelen kunnen wij de gezondheid van u als klant en die van onze collega's niet meer garanderen. Gezien dit voor ons van het allergrootste belang is, zijn wij genoodzaakt om de lastige, maar op dit moment meest verantwoorde beslissing te nemen. Wij willen u hierbij dan ook meedelen dat wij onze winkels tijdelijk sluiten.

Wij doen uiteraard ons uiterste best om u verder zo goed mogelijk van dienst te blijven. Zo blijft onze webshop geopend en staat onze klantenservice klaar om al uw vragen te beantwoorden. Al uw bestellingen zullen gratis worden verzonden en kunnen ook gratis worden geretourneerd. Mocht de retourtermijn door het coronavirus verstrijken, zullen wij deze uiteraard kosteloos voor u verlengen.

Zodra de mogelijkheid zich voordoet om onze winkels op een veilige en verantwoordelijke manier weer te openen, begroeten wij u uiteraard heel graag.

Hoe nu verder?
Zodra wij meer informatie hebben over de heropening van onze winkels, zullen wij u informeren. Vooropgesteld rekening houdend met uw veiligheid en die van onze medewerkers. 

Winkelaankopen retourneren, klantenbestellingen en maatwerk
Gezien wij begrijpen dat u bepaalde artikelen die u in onze winkel heeft gekocht alsnog wilt retourneren, zullen wij op aankopen na 6 maart, na het moment van heropening, de retourtermijn met twee weken verlengen. 

Klantbestellingen kunnen gewoon nog worden opgehaald en afgerekend. Maak hiervoor een afspraak met één van onze winkels door te bellen. De contactgegevens van onze winkels vindt u hier. Ook voor het maken van een afspraak voor maatwerk of trouwpakken kunt u contact opnemen met onze winkels. 

Heeft u vragen?
U kunt onze klantenservice bereiken op de gebruikelijke openingstijden op het nummer
015-2140626 of mail naar klantenservice@vanuffelenmode.nl. Onze medewerkers staan klaar om u te voorzien van deskundig advies en te ondersteunen bij al uw vragen. 

Wij hopen u zo spoedig mogelijk in alle veiligheid en goede gezondheid weer in één van onze winkels te mogen begroeten.≪ terug

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.