Van Uffelen Pijnacker

Op deze pagina vindt u meer informatie over onze collectie, openingstijden en contactgegevens. Wilt u graag winkelen op afspraak? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Van Uffelen Pijnacker Kledingwinkel voor Damesmode en herenmode


Onze gezellige en sfeervolle Van Uffelen Pijnacker is gevestigd in winkelcentrum Ackershof aan het Ackershof 96. In winkelcentrum Ackershof vindt u behalve Van Uffelen ook veel horeca, dus ideaal voor een heerlijk middagje winkelen en tussendoor een hapje eten of een lekker drankje. Door de centrale ligging van het winkelcentrum is dit op meerdere manieren te bereiken. Uw auto mag de eerste twee uur gratis worden geparkeerd en ook is het centrum eenvoudig te bereiken met de randstadrail. Ook wandelend of fietsend komt u eenvoudig bij het winkelcentrum. Voor welk vervoersmiddel u ook kiest, u bent van harte welkom bij Van Uffelen Pijnacker. Wij voorzien u van goed en eerlijk advies onder het genot van een heerlijk kopje koffie.


Damesmode Pijnacker

Voor de dames hebben we in onze kledingwinkel Pijnacker een mooie selectie aan klassieke en moderne merken. Zo zijn merken als Betty Barclay, Gerry Weber en Gardeur altijd goede keuzes wanneer uw stijl klassiek is. Deze merken staan erom bekend klassiekers constant te vernieuwen en aan te passen aan het huidige seizoen. Voor de moderne dame hebben we merken zoals Opus, Geisha en Expresso, die elk seizoen weer met verrassende en vernieuwende mode komen. Voor de jonge dame hebben we Je Suis Aimée, een modieus en betaalbaar merk voor een ieder die zich graag bewust in het nieuw steekt. Maak uw outfit van welk merk dan ook af met een mooie tas van het merk Bulaggi

Herenmode Pijnacker

Ook de heren komen geen keuze te kort bij Van Uffelen Pijnacker. Bij Van Uffelen Pijnacker vindt u mooie merken zoals Gardeur, met hun tijdloze klassiekers en modieuze toevoegingen voor het seizoen. Ook de heerlijke winterjassen en tussendoorjassen van Tenson doen het altijd goed. Voor de iets stoere heer hebben we PME Legend en No Excess!