Van Uffelen Breda

Op deze pagina vindt u meer informatie over onze collectie, openingstijden en contactgegevens. Wilt u graag winkelen op afspraak? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Hiervoor kunt u een mailtje sturen naar [email protected] of bellen naar 076-5309932.

Van Uffelen Breda Kledingwinkel voor Damesmode en herenmode
Onze Van Uffelen winkel in Breda is te vinden aan een van de bekendste winkelstraten van Breda, namelijk de Ginnekenstraat. Deze gezellige winkelstraat in het centrum van Breda biedt vermaak met veel leuke winkels en horeca. Er is voldoende parkeergelegenheid rondom de Ginnekenstraat en onze kledingwinkel in Breda is dan ook goed te bereiken. Ook het openbaar vervoer is goed geregeld en met de fiets kunt u ook prima bij ons komen: u kunt uw fiets bewaakt wegzetten en dat is de eerste 24 uur kosteloos dus zeker genoeg om een goede outfit uit te zoeken. Heeft u graag hulp bij het uitzoeken van de juiste outfit? Onze deskundige collega’s staan voor u klaar met een goed advies en een lekker kopje koffie. Onze winkel in Breda is gelijkvloers! 


Damesmode Breda

In Breda kunnen de dames hun hart ophalen met een ruime selectie aan mooie merken. We hebben klassieke merken zoals Gerry Weber, Betty Barclay en Gardeur. Deze merken hebben allemaal een ruime selectie aan mooie tijdloze klassiekers met een moderne twist, zodat u hiermee altijd een mooie outfit kunt samenstellen, eventueel met onze hulp natuurlijk! Ook de modernere merken zoals Expresso, Marc ‘O polo en Opus hebben deze kwaliteit en toch zijn ze erg modieus en altijd bij de tijd. Op zoek naar de laatste trend voor een leuke prijs? Met de kleding van Vila kunt u uw hart ophalen.

Herenmode Breda

Ook de heren komen niets tekort bij ons. Zo hebben we ook Gardeur voor heren, mooie spijkerbroeken van een gelijkmatige kwaliteit en altijd met een moderne twist. Voor wie op zoek is naar een goede spijkerbroek is kan ook heel goed terecht bij merken zoals Vanguard en PME Legend. State of Art is natuurlijk ook niet voor niets al jaren populair onder de heren, zij hebben onder andere mooie polo’s, overhemden en vesten.