Van Uffelen Helmond

Op deze pagina vindt u meer informatie over onze collectie, openingstijden en contactgegevens. Wilt u graag winkelen op afspraak? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Iedere laatste zondag van de maand hebben wij koopzondag van 12.00 - 17.00 uur. 

Van Uffelen Helmond Kledingwinkel voor Damesmode en herenmode

Van Uffelen Helmond is gevestigd in de sfeervolle Elzaspassage aan nummer 37. Naast Van Uffelen Helmond zijn er in de Elzaspassage zo’n 40 winkels en horeca gevestigd waardoor winkelen in dit winkelcentrum echt een uitje is. Het winkelcentrum en Van Uffelen Helmond zijn op meerdere manieren te bereiken. Wanneer u met de auto gaat, kunt u deze kwijt onder het winkelcentrum. Ook wanneer u met de fiets komt, kunt u deze eenvoudig stallen in de fietsenstalling bij de parkeergarage. Ook met het openbaar vervoer komen is een goede optie: onze winkel is ongeveer 20 minuten lopen vanaf het NS-station Helmond. Meer dan genoeg mogelijkheden om naar onze winkel te komen, waar wij u graag in het nieuw steken en van advies voorzien onder het genot van een lekker kopje koffie.

Damesmode Helmond

Bij Van Uffelen Helmond kunnen de dames terecht voor veel stijlvolle merken voor allerlei smaken. De meer klassieke dame kunnen we bijvoorbeeld heel mooi in het nieuw steken met merken zoals Gerry Weber, Betty Barclay of Gardeur. Deze merken combineren het beste van twee werelden: een tijdloze kwaliteit met een modieuze en moderne twist. Liever iets moderner en misschien een leuk jurkje? Kijk eens rond bij Garcia, Je suis Aimee, Opus of Geisha. Geisha is ook een merk dat veel met dessins en patronen werkt en elke seizoen weer heel vernieuwend is daarin. 

Herenmode Helmond

Van Uffelen Helmond heeft ook een uitgebreide herencollectie. Zo vindt u onder andere de merken Gardeur, PME Legend, Vanguard, Superdry, State of art, Profuomo en Tommy Hilfiger bij ons in de winkel! Wij helpen u graag met het vinden van een outfit die bij u past. Onze collega's kunnen bijvoorbeeld helpen bij het vinden van de juiste pasvorm en de juiste maat. Daarnaast adviseren zij u graag over de laatste (seizoens)trends! 

Laatste zondag van de maand: 12:00 - 17:00