Van Uffelen Utrecht

Op deze pagina vindt u meer informatie over onze collectie, openingstijden en contactgegevens. Wilt u graag winkelen op afspraak? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Van Uffelen Utrecht Kledingwinkel voor Damesmode en herenmode

Van Uffelen Utrecht is gevestigd in het winkelcentrum Leidsche Rijn Centrum aan het Hof van Bern 2. Dit mooie en nieuwe winkelcentrum heeft behalve onze Van Uffelen winkel een grote hoeveelheid winkels in verschillende segmenten en ook veel leuke eetgelegenheden. Wanneer u naar onze kledingwinkel in Utrecht Leidsche Rijn komt, kunt u dit bezoek daarom bijvoorbeeld ook goed combineren met een lekker hapje eten of winkelen. Het winkelcentrum is eenvoudig en op meerdere manieren te bereiken. Uw auto kunt u kwijt in de Brusselplein parkeergarage en met de MijnLRC app is dat ook nog eens de eerste twee uur gratis. Komt u met de fiets? Ook deze kunt u veilig wegzetten in de bewaakte fietsenstalling. Ook met het openbaar vervoer heeft u meerdere opties: u kunt met de bus komen of u pakt de trein. Beide zijn maar een klein stukje lopen en u staat binnen enkele minuten in het centrum en dus ook snel bij onze winkel waar we u van harte welkom heten met een gezellige kop koffie en een goed en eerlijk advies. Hopelijk zien we u snel!

Onze winkel is rolstoelvriendelijk en u kunt gebruik maken van de lift om naar de verschillende etages te komen.

Damesmode Utrecht

Bij Van Uffelen Utrecht hebben de dames voldoende keuze met klassieke merken zoals Betty Barclay, Gerry Weber en Gardeur. Maar ook voor een moderne stijl kunt u goed bij ons terecht met de mooie kleding van Expresso, Scotch & Scoda, Geisha en Opus. Op zoek naar een nieuwe winterjas dames? Shop hiervoor bij Van Uffelen Mode!

Herenmode Utrecht

Voor de heren hebben we een breed assortiment dat veel mensen aan zal spreken. Van de mooie broek van Gardeur, de winterjassen van Tenson tot aan de hippe overhemden van A fish named Fred. Ook PME Legend mag niet ontbreken. Op zoek naar een nieuwe winterjas heren? Shop ook dan bij Van Uffelen Mode!

Kindermode Utrecht

Van Uffelen Utrecht beschikt ook over een kinderafdeling! Hier vindt u stijlvolle collecties voor jongens en meisjes van Calvin Klein, Retour, LTB, Tommy Hilfiger, Raizzed, KidsOnly, Rellix, Lyle&Scott, Cars Jeans, Petrol Industries en Geisha.