Van Uffelen Nijmegen

Op deze pagina vindt u meer informatie over onze collectie, openingstijden en contactgegevens. Wilt u graag winkelen op afspraak? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Van Uffelen Nijmegen Kledingwinkel voor Damesmode en herenmode

Van Uffelen Nijmegen is gelegen aan de Marikenstraat 56 – 62, in het sfeervolle en altijd gezellige stadscentrum van Nijmegen. De winkels zijn verdeeld over twee etages en u vindt er behalve Van Uffelen ook nog veel andere winkels en horeca. Zo kunt u uw bezoek aan Van Uffelen ook goed combineren met bijvoorbeeld een lekker hapje eten of een drankje. Er is voldoende parkeergelegenheid rondom het winkelcentrum en ook met het openbaar is het winkelcentrum en daarmee onze Van Uffelen winkel op loopafstand! In onze winkel kunt u voor het hele gezin terecht voor een mooie nieuwe outfit – of twee!

Damesmode Nijmegen

Voor de dames verkopen we allerlei stijlen. Mooie klassieke merken die we verkopen in onze kledingwinkel in Nijmegen zijn bijvoorbeeld Betty Barclay, Gerry Weber, Taifun en Gardeur. In de categorie ‘altijd goed’ hebben we mooie merken zoals Opus, met mooie basics die nooit saai zijn. Vila is ook een mooi merk dat altijd met de meest recente trends meegaat maar toch ook betaalbaar is. 

Herenmode Nijmegen

De heren kunnen bij Van Uffelen ook terecht voor een grote verscheidenheid aan merken. Zo verkopen we mooie spijkerbroeken van Gardeur en Meyer, mooie klassieke broeken in vaste modellen maar altijd met een moderne twist. Verder verkopen we ook het merk PME Legend, een mooi Nederlands merk met veel verschillende onderdelen zodat u eenvoudig een complete outfit kunt samenstellen. Voor de moderne man hebben we merken zoals Tommy Hilfiger en No Excess. Vergeet ook zeker Garcia en Tommy Hilfiger niet, mooie merken met goede basics.  
Kindermode Nijmegen

Bij Van Uffelen Nijmegen is er ook een kinderafdeling! Hier vindt u stijlvolle collecties van Calvin Klein, Retour, LTB, Tommy Hilfiger, Frankie & Liberty, Raizzed, Rellix, Lyle&Scott, Cars Jeans, Petrol Industries en Geisha.