Van Uffelen Zwolle

Op deze pagina vindt u meer informatie over onze collectie, openingstijden en contactgegevens. Wilt u graag winkelen op afspraak? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
 
Van Uffelen Zwolle Kledingwinkel voor damesmode en herenmode

Van Uffelen Zwolle is gevestigd aan de Luttekestraat 17, in het gezellige en sfeervolle stadscentrum van Zwolle. Onze kledingwinkel in Zwolle wordt omringd door allerlei andere winkels en leuke horeca, dus naast uw bezoek aan onze winkel kunt u ook zeker terecht voor andere aankopen, boodschappen en een lekker hapje en drankje. Qua bereikbaarheid zit het ook wel goed: er zijn meerdere parkeergelegenheid en ook het openbaar vervoer is altijd een goede optie. U loopt zo naar het winkelcentrum en onze winkel, waar we u welkom heten voor het uitzoeken van een mooie nieuwe outfit en een goede kop koffie. Onze winkel in Zwolle is bovendien rolstoelvriendelijk en heeft een lift.


Damesmode Zwolle

De dames hebben bij onze kledingwinkel in Zwolle een zeer ruime en gevarieerde keuze uit allerlei mooie merken. Voor de klassieke dames hebben we een selectie van merken zoals Betty Barclay en Gardeur. Al deze merken hebben de aangename eigenschap dat zij meegaan met de tijd en trends, maar daarbij nooit inleveren op kwaliteit. Zo kunt u altijd het model Gardeur broek kopen dat u het beste zit, maar heeft u toch ook elk seizoen keuze uit andere kleurtjes en dessins. Voor wie graag modieus voor de dag komt en dat graag voor een leuke prijs doet, kan haar hart ophalen bij Vila. Ook Expresso en Geisha zijn altijd een uitstekende keuze: zij volgen de laatste trends en zijn elk seizoen weer vernieuwend. Voor de jonge dames hebben we ook de mooie kleding van Tommy Hilfiger en de populaire shaping jeans van Levi’s. Herenmode Zwolle

Ook voor heren hebben we genoeg keuze met mooie merken zoals PME Legend, Gardeur, State of Art, Gant en Tenson. Deze merken staan al jaren bekend om hun tijdloze kwaliteit in een altijd nieuw jasje. Bij Van Uffelen Zwolle kunt u uw outfit bovendien afmaken met mooie schoenen van bijvoorbeeld de merken Rehab, Van Lier en Tommy Hilfiger.