Van Uffelen Hoofddorp

Op deze pagina vindt u meer informatie over onze collectie, openingstijden en contactgegevens. Wilt u graag winkelen op afspraak? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Bij onze winkel in Hoofddorp kunt u betalen met Fashion Cheque.

Van Uffelen Hoofddorp Kledingwinkel voor Damesmode en herenmode

Van Uffelen Hoofddorp is gevestigd in het sfeervolle winkelcentrum aan het Polderplein. Onze kledingwinkel in Hoofddorp is eenvoudig bereikbaar. U komt er gemakkelijk met de auto en er is meer dan genoeg parkeergelegenheid met meerdere parkeergarages waar u uw auto kwijt kunt. Gelegen in het centrum van Hoofddorp, is onze winkels ook zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Met bus 341 is het maar 5 minuten lopen naar onze winkel waar onze deskundige collega’s voor u klaarstaan met een goed advies en een heerlijk kopje koffie!

Damesmode Hoofddorp

Uiteraard hebben we volop dameskleding bij Van Uffelen Hoofddorp. Het gezegde voor ieders iets wils gaat hier zeker op met mooie merken zoals Betty Barclay en Gerry weber voor de klassiekere dames en Expresso, Claudia Sträter en Geisha voor de moderne dame. Maar laat u zich vooral niet tegenhouden door deze indelingen, onze collega’s steken u graag in het nieuw en kijken daarbij vooral naar wat het beste bij u past! Een merk met mooie basics zoals Opus of de ideale spijkerbroek voor u van Levi’s met hun mooie shaping modellen zijn misschien ook wel een goede optie voor u! Herenmode Hoofddorp

Uiteraard hebben we ook een mooie collectie aan herenmode om de heren ook in het nieuw te kunnen steken. We hebben mooie spijkerbroeken van Gardeur, maar ook van merken zoals PME Legenden Vanguard. Met de mooie tijdloze kleding van Gardeur en State of Art kunt u eigenlijk niet fout gaan, want met hun grote collecties zit er ook altijd iets naar uw smaak tussen. Ook voor een meer formelere outfit kunt u goed bij ons terecht, we verkopen ook overhemd van Ledub, Michaelis en natuurlijk ook mix & match pakken van Van Gils: ideaal mochten uw maten onderling wat afwijken. Voor de moderne heer hebben we zeker ook genoeg moois in huis. Denk hierbij aan merken zoals Gant, Hugo Boss Casual, No Excess en Tommy Hilfiger. En wilt u graag iets aparts? Kijk dan zeker eens bij de leuke bonte overhemden van A fish named Fred.