Van Uffelen Assen

Op deze pagina vindt u meer informatie over onze collectie, openingstijden en contactgegevens. Wilt u graag winkelen op afspraak? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Iedere laatste zondag van de maand hebben wij koopzondag van 13.00 - 17.00 uur.  

Call & Collect:

Vanaf 21 december bent u weer van harte welkom om uw favoriete item(s) bij ons te bestellen. Uw bestelling kunt u per e-mail of telefoon aan ons doorgeven.

assendames@van-uffelen-mode.nl
assenheren@van-uffelen-mode.nl

0592-310005

Over ons

Van Uffelen Assen is gevestigd aan de Weierspoort 4 in het sfeervolle en altijd gezellige stadscentrum van Assen. Naast Van Uffelen vindt u in dit stadscentrum nog veel andere winkels, horeca en ook het Drents Museum. Genoeg reden om dus naast uw bezoek aan Van Uffelen ook langs te komen voor een gezellige middag. U kunt op parkeerterreinen en in parkeergarages uw auto kwijt tegen betaling. Bij sommige plekken geldt wel een maximale parkeerduur. Voor onze winkel gaat dat gelukkig niet op: u bent altijd welkom voor een goede kop koffie en een goed maar eerlijk advies. We steken u graag in het nieuw!

Damesmode bij Van Uffelen Assen

In onze kledingwinkel in Assen vindt u als dame altijd wel iets naar uw smaak. Voor de meer klassieke dame hebben we merken zoals Betty Barclay en Gardeur. Elk seizoen gaan zij mee in de huidige trends maar verliezen daarbij nooit de tijdloze kwaliteit uit het oog waar zij al jaren voor staan. Voor de modieuze en moderne vrouw verkopen we merken zoals Expresso en Opus. Voor wie graag altijd modieus voor de dag wil komen, hebben we ook Tommy Hilfiger, Levi’s en Scotch & SOda. Op zoek naar goede basics? Probeer het eens bij de merken Opus of Sanne.

Herenmode bij Van Uffelen Assen

Ook heren kunnen bij ons prima terecht voor allerlei stijlen en met allerlei wensen. Voor de klassiekere heer op zoek naar de perfect broek, hebben we merken zoals Gardeur en Meyer, gecombineerd met een mooie trui van een merk zoals Gant. Deze hebben mooie modellen die vast in de collectie zitten, maar wel elk seizoen met een eigentijds jasje worden overgegoten. Bij ons in de winkel kunt u uw outfit ook nog eens helemaal afmaken met een mooi paar schoenen van merken zoals Tommy Hilfiger Footwear, Rehab, Van Bommel en Van Lier.