Van Uffelen Brummen

Van Uffelen Brummen - Voorheen Paul Hurenkamp

Paul Hurenkamp heet sinds kort van Uffelen Brummen. De bekende service, altijd persoonlijke aandacht en prachtige merken, maar dan onder een andere naam. Komt u ook gezellig langs?  

Op deze pagina vindt u meer informatie over onze collectie, openingstijden en contactgegevens. Wilt u graag winkelen op afspraak? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Damesmode bij Van Uffelen Brummen

Onze winkel in Brummen heeft een ruime selectie aan damesmode. Ons brede assortiment maakt dat voor iedereen wel een goede outfit te vinden is. Voor jong en oud hebben we een ruime collectie aan dameskleding. Voor de jongere dames hebben we Expresso, Levi’s, Vila, Fabienne Chapot en Geisha. Voor de klassieke dames verkopen we mooie merken zoals Betty Barclay, Frank Walder en Gardeur. 

Herenmode bij Van Uffelen Brummen

Uiteraard verkopen wij in onze winkel in Brummen ook veel herenmode. Van Uffelen Brummen verkoopt topmerken zoals State of Art, waarbij u van een merk een hele outfit kunt samenstellen: een groots resultaat zonder al te veel moeite. Voor een goede spijkerbroek kunnen de heren altijd goed slagen bij PME Legend en voor de klassiekere heer verkopen wij ook merken zoals Meyer en Gardeur. Een mooi overhemd vindt u bij de merken Blue Industry of Michaelis.