Van Uffelen Wijhe - Elferink Mode

Op deze pagina vindt u meer informatie over onze collectie, openingstijden en contactgegevens. Wilt u graag winkelen op afspraak? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Van Uffelen Wijhe Kledingwinkel voor damesmode en herenmode
Wat begonnen is als Elferink Mode, is nu de eerste Van Uffelen winkel in Wijhe. Onze winkel is gelegen aan Langstraat 61; een mooie winkelstraat met diverse winkels en eetgelegenheden. Van Uffelen Wijhe is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto, voor wie in het dorp woont is de fiets natuurlijk ook een goede optie. Reist u met de trein? Dan kunt u reizen via Station Wijhe, dit station is gelegen tussen Deventer en Zwolle. Vanaf het station is Van Uffelen Wijhe op loopafstand te bereiken. Komt u met de auto? Ook dan is het centrum van Wijhe goed bereikbaar. Er zijn vele gratis parkeergelegenheden, betaalde of P+R parkeergarages en zones waarbij een parkeerkaart nodig is.


Damesmode Wijhe

Onze winkel in Wijhe heeft een mooi aanbod aan klassieke en moderne damesmerken. Voor tijdloze stijlen vindt u mooie collecties van Betty Barclay, Frank Walder, Les Copines, Lebek en Gardeur. Bent u op zoek naar moderne en trendy items? Bekijk eens de collecties van Nukus, Opus, Expresso, Vila en Someday. Bovendien hebben wij mooie jeans en broeken van Angels en Levi's. Wil u graag een mooie jas voor het nieuwe seizoen? Wij hebben diverse modellen van Rino & Pelle, Dutch Elements en Tenson. Bent u op zoek naar een specifiek kledingstuk of een item voor een speciale gelegenheid? Wij helpen u graag!


Herenmode Wijhe

Ook voor de heren hebben wij een mooi aanbod aan verschillende herenmerken. Bij Van Uffelen Wijhe vindt u collecties van onder andere State of Art, Gardeur, McGregor, PME Legend, Vanguard en No Excess. Heeft u de collectie van Lerros al eens bekeken? Zo hebben wij mooie polo's voor in het voorjaar en fijn gebreide truien voor in het najaar. De pullovers van Lerros zijn ook goed te combineren met de shirts van R2 of Michaelis. Om uw outfit af te maken, verkopen wij bij Van Uffelen Wijhe mooie accessoires van onder andere Profuomo en Tommy Hilfiger.