• Snelle leveringGratis retour in winkel
  • Spaar puntenop al je aankopen
  • Gratis verzendingVanaf €55,-
  • Klantenservice 015-2140626

Profuomo

 
Profuomo is onderdeel van het familiebedrijf Michaelis. Michaelis is altijd een onderneming geweest die trots is op de eigen onderneming. Begonnen in 1934 in de binnenstad van Rotterdam en met een simpele maar nobele visie: kleding met de kwaliteit en het vakmanschap van de kleermaker beschikbaar maken voor het grote publiek. Voorheen moest men lang wachten voordat zij hun nieuwe kleding konden ophalen bij de kleermaker, maar met de komst van Michaelis en Profuomo, was dat verleden tijd. Profuomo biedt namelijk de kwaliteit van de kleermaker, maar dan zonder wachttijd en ook nog eens voor een aantrekkelijk prijs. Hiermee dus ook geen lange wachttijden meer, maar gewoon gelijk je mooie kleding mee naar huis nemen. De jarenlange ervaring van Michaelis heeft gemaakt dat in het hoofdmerk en in Profuomo overhemd nog steeds dat echte vakmanschap terug te zien is, maar dat het nog steeds wel even bereikbaar is voor het grote Profuomo publiek.

Tegenwoordig bieden Michaelis en Profuomo nog veel meer soorten artikelen aan, zoals shirts en overhemden maar bijvoorbeeld ook accessoires zoals handschoenen, sjaals, riemen en dassen.


Beschikbaarheid

 
Profuomo wordt in de volgende Van Uffelen winkels verkocht: Delft, Hoofddorp, Zoetermeer, Arnhem, Zwolle, Assen, Emmen, Winschoten, Enschede, Tilburg, Veenendaal, Nijmegen, Hengelo, Gouda, Rijswijk, Apeldoorn, Breda, Hoogeveen, Leerdam, Oldenzaal, Klazienveen. Op zoek naar een extra lange mouwlengte, mouwlengte 7? hiervoor kunt u terecht in de volgende Van Uffelen winkels: Hoofddorp, Arnhem, Zwolle, Assen, Emmen, Winschoten, Enschede, Hengelo, Hoogeveen.

Ook voor het merk Profuomo geldt de Van Uffelen service. Snelle verzending en gratis retourneren in de winkel horen hier natuurlijk bij.

Bestel Profuomo, snelle verzending en gratis retour in de winkel. Veilig en achteraf betalen. Bekijk nu de Profuomo collectie!

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.