• Gratis verzending & Gratis retour
  • Spaar puntenop al je aankopen
  • Veilig & achteraf betalen
  • Klantenservice 015-2140626

Rosner

De Rosner damesbroeken staan bekend om hun perfecte pasvormen. Naast het comfort dat de Rosner damesbroeken te bieden hebben, zien de broeken van Rosner er ook nog eens gewoon heel mooi uit. Dat komt omdat de broeken allemaal met hun eigen specifieke kenmerken zijn afgewerkt en dat maakt dat er oneindige variatie is in de broeken onderling. Rosner volgt de mode dan ook op de voet en zorgt daarom dus voor modieuze kleding, maar wel met een klassieke twist, zodat de broeken altijd draagbaar zijn en ook langer gedragen kunenn worden. Met een Rosner damesbroek heb je dus binnen no-time het echte WOW effect te pakken!

De Rosner damesbroeken zijn ook nog eens licht corrigerend, waardoor je ook nog eens met een Rosner damesbroek kleine oneffenheden kunt verhullen, zonder dat dit direct heel erg opvalt. Er zijn bovendien ook veel verschillende soorten Rosner broeken, waardoor eigenlijk iedere dame met haar specifieke wensen goed terecht zal kunnen bij Rosner. Met een Rosner damesbroek zal elke vrouw zich zeker fijn en op haar gemak voelen. Een Rosner damesbroek is dus eigenlijk altijd wel een goede keuze wanneer je op zoek bent naar een goede Rosner damesbroek.

Beschikbaarheid

Rosner wordt in de volgende Van Uffelen winkels verkocht: Delft, Hoofddorp, Zoetermeer, Breda, Eindhoven, Sassenheim, Nijmegen, Zwolle, Amersfoort, Apeldoorn, Goes, Waalwijk, Assen, Emmen, Deventer, Utrecht, Veenendaal, Hengelo, Almelo en Hoogeveen. 

Ook voor het merk Rosner geldt de Van Uffelen service. Gratis bezorging en gratis retourneren hoort hier natuurlijk bij. 

Bestel ROSNER, gratis verzending en geen retourkosten. Veilig en achteraf betalen. Bekijk nu de ROSNER collectie.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.