• Snelle leveringGratis retour in winkel
  • Spaar puntenop al je aankopen
  • Gratis verzendingVanaf €55,-
  • Klantenservice 015-2140626
MM-NightBlue
MM-NightBlue € 49,95
scu black red
scu black red € 54,95
MM petrol Blue
MM petrol Blue € 49,95
MV cognac silver
MV cognac silver € 49,95
Heren Portemonnee
Heren Portemonnee € 49,95
Heren Portemonnee
Heren Portemonnee € 64,95
Heren Portemonnee
Heren Portemonnee € 64,95
M-Vintage
M-Vintage € 49,95
meer kleuren
M-Vintage
M-Vintage € 49,95
meer kleuren
M-Vintage
M-Vintage € 49,95
meer kleuren
M-Vintage
M-Vintage € 49,95
meer kleuren

Secrid Wallet

In de jaren 90 begon Secrid Wallet een eigen ontwerpbureau. Toen nog onder de naam Spirid. Zij merkte dat er een hoop veranderde met de komst van de eerste elektronische betaalsystemen in Nederland. In 1997 maakte Secrid hun eerste wallet: de Secrid Bodycard. De visie van Secrid is om men anders te laten kijken naar de inhoud van hun broekzak.

In 2009 werd de Cardprotector gelanceerd. Deze cardprotector beschermd uw kaarten, geld en privacy. Met de portemonnees van Secrid buigen en breken uw kaarten en pasjes niet meer door de aluminium kern, de Cardprotector. Ook beschermt deze uw kaarten tegen ongewenste draadloze communicatie. Het mechanisme van de Secrid pasjeshouder geeft eenvoudig en snel toegang tot uw kaarten.

Secrid Wallet collecties

De Secrid Wallet portemonnees passen in iedere broekzak en zijn eenvoudig in gebruik. De collectie bestaat uit verschillende portemonnee types. Bijvoorbeeld de Secrid mini wallet. Deze compacte portemonnee is klein van formaat, maar bied verrassend veel opbergruimte. De Secrid mini wallet koopt u bij Van Uffelen.

Een ander type is de Secrid slim wallet. De Secrid slim wallet portemonnee is een slank model waarin bankbiljetten, kaarten en bonnen opgeborgen kunnen worden. Dit geldt ook voor de Secrid twin wallet. Deze Secrid twin wallet portemonnee is twee keer zo ruim, terwijl u alsnog snel toegang heeft tot de belangrijkste pasjes.

Hoge kwaliteit leren portemonnees

Van Uffelen biedt leren portemonnees van Secrid Wallet aan van hoge kwaliteit. Secrid produceert het leer in Duitsland, Italië en hoofdzakelijk hier in Nederland. Op deze manier beschikken de Secrid Wallet portemonnees over de hoogste kwaliteit en wordt het leer gelooid onder goede werkomstandigheden.

Secrid Wallet bij Van Uffelen

Bij Van Uffelen bieden we een ruime keuze aan portemonnees van Secrid Wallet. Voor iedere broekzak de perfecte portemonnee voor al uw kaarten, bankbiljetten en muntgeld. Voor welke Secrid Wallet portemonnee kiest u?

Ook voor het merk Secrid Wallet geldt de Van Uffelen service. Gratis retourneren in de winkel hoort hier natuurlijk bij.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.