• Gratis verzending retour
  • 30 dagen bedenktijd
  • Veilig & achteraf betalen
  • Klantenservice 015-2140626
Buck split
Buck split € 129,95
meer kleuren
Buck split
Buck split € 129,95
meer kleuren
Ellis split
Ellis split € 269,95
Ellington
Ellington € 69,95
-50%
€ 34,98
meer kleuren
Ellington
Ellington € 69,95
-50%
€ 34,98
meer kleuren
Ellis
Ellis € 349,95
-50%
€ 174,98
Elray jacket welt
Elray jacket welt € 299,95
-50%
€ 149,98
meer kleuren
Elray jacket welt
Elray jacket welt € 299,95
-50%
€ 149,98
meer kleuren

Van Gils

Van Gils is een Nederlands herenkleding merk dat in 1948 is ontstaan. Van Gils staat echt bekend om vakmanschap. Van Gils wil het leven van de man extraordinary maken doordat de man zelfvertrouwen uitstraalt wanneer hij de juiste kleding draagt. De collectie van Van Gils is herkenbaar aan de prachtige details en perfecte pasvorm. Denk bijvoorbeeld aan Van Gils vest, een mooie Van Gils Blazer of een goede Van Gils winterjas. Van Gils biedt allerlei soorten kledingstukken, zoals mooie Van Gils truien of stijlvolle Van Gils jassen. 

Sponsoring

Het merk Van Gils kent u wellicht wel van de mooie kostuums van het Nederlands eftal. Van Gils sponsoort namelijk de KNVB. Van Gils kostuum laat wel zien dat het om de sport geeft, want samen met Van Uffelen kleden ze ook de top klasse van ADO Den Haag. De spelers van de eredivisie worden gekleed in prachtige donkerblauwe kostuums met bijpassende donkerblauwe overhemden.

Duurzaamheid

Van Gils staat voor duurzaamheid en werkt alleen samen met leveranciers die SA8000 gecertificeerd zijn. Dit certificaat staat voor verantwoord ondernemen. De goederen die afkomstig zijn van deze leverancier bevatten het BSCI kenmerk. Deze organisatie heeft als doel de werkomstandigheden wereldwijd te verbeteren.

Humberto Tan

Van Gils is in 2015 een samenwerking aangegaan met Humberto Tan. Humbero Tan een bekende Nederlandse presentator van onder andere het succesvolle programma RTL Late Night. Humberto Tan staat bekend om zijn stijlvolle verschijning. Met deze samenwerking zorgt Humberto Tan voor een upgrading van zijn eigen kledinglijn. De collectie is genaamd: ‘Humberto tailored by van Gils’.

Beschikbaarheid

De collectie van Van Gils wordt in de volgende Van Uffelen winkels verkocht: Assen, Emmen, Zwolle, Nijmegen, Hoogeveen, Hengelo, Winschoten, Eindhoven, Veenendaal, Zoetermeer, Gorinchem, Apeldoorn, Delft, Breda, Leerdam, Utrecht, Arnhem, Rijswijk, Hoofddorp, Amersfoort, Alpen aan de Rijn, Vlaardingen, Leerdam, Deventer, Oldenzaal, Gouda en Tilburg.

Ook voor het merk Van Gils geldt de Van Uffelen service. Gratis bezorging en gratis retourneren hoort hier natuurlijk bij. 

Snelle levering, gratis verzending en geen retourkosten. Veilig en achteraf betalen. Bekijk nu de Van Gils collectie!

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.