Pijnacker

≪ terug

Adresgegevens

Ackershof 96
2641 BL Pijnacker
Tel. 015-2155116
Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag 12:00 17:30
Dinsdag 09:30 17:30
Woensdag 09:30 17:30
Donderdag 09:30 17:30
Vrijdag 09:30 21:00
Zaterdag 09:30 17:00

Van Uffelen Pijnacker

Onze gezellige en sfeervolle Van Uffelen Pijnacker is gevestigd in winkelcentrum Ackershof aan het Ackershof 96. In winkelcentrum Ackershof vindt u behalve Van Uffelen ook veel horeca, dus ideaal voor een heerlijk middagje winkelen en tussendoor een hapje eten of een lekker drankje. Door de centrale ligging van het winkelcentrum is dit op meerdere manieren te bereiken. Uw auto mag de eerste twee uur gratis worden geparkeerd en ook is het centrum eenvoudig te bereiken met de randstadrail. Ook wandelend of fietsend komt u eenvoudig bij het winkelcentrum. Voor welk vervoersmiddel u ook kiest, u bent van harte welkom bij Van Uffelen Pijnacker. Wij voorzien u van goed en eerlijk advies onder het genot van een heerlijk kopje koffie.

Damesmode bij Van Uffelen Pijnacker

Voor de dames hebben we in onze kledingwinkel Pijnacker een mooie selectie aan klassieke en moderne merken. Zo zijn merken als Betty Barclay, Gerry Weber en Brax altijd goede keuzes wanneer uw stijl klassiek is. Deze merken staan erom bekend klassiekers constant te vernieuwen en aan te passen aan het huidige seizoen. Voor de moderne dame hebben we merken zoals Opus, Geisha en Expresso, die elk seizoen weer met verrassende en vernieuwende mode komen. Voor de jonge dame hebben we Vila, een modieus en betaalbaar merk voor een ieder die zich graag bewust in het nieuw steekt. Maak uw outfit van welk merk dan ook af met een mooie tas van het merk Bulaggi.

Herenmode bij Van Uffelen Pijnacker

Ook de heren komen geen keuze te kort bij Van Uffelen Pijnacker. Bij Van Uffelen Pijnacker vindt u mooie merken zoals Brax, met hun tijdloze klassiekers en modieuze toevoegingen voor het seizoen. Ook de heerlijke winterjassen en tussendoorjassen van Tenson doen het altijd goed. Voor de iets stoere heer hebben we Lerros, PME en No Excess.Maatregelen rondom COVID-19
Wij snappen dat winkelen tijdens het Coronavirus net even anders is dan normaal. Door het nemen van een aantal veiligheidsmaatregelen zorgen wij dat uw veiligheid en die van onze collega's tijdens het winkelen wordt gewaarborgd. Zo hebben wij onderstaande richtlijnen opgesteld, die wij nauwlettend volgen:

  • Wij hanteren een maximum voor wat betreft het aantal aanwezige personen in onze winkel. Door middel van het uitdelen van plastic kaartjes, die na gebruik worden gereinigd, weten wij hoeveel personen er in onze winkel zijn. Zo zorgen wij constant voor een veilige omgeving. Wij vragen uw begrip voor een eventuele wachttijd.
  • Als onze medewerkers maar enige vorm van klachten en/of symptomen vertonen, blijven zij thuis. Wij verzoeken u als klant bij lichte (verkoudheid)klachten overigens hetzelfde te doen.
  • Het is verplicht om 1,5 meter afstand te houden, waarbij wij met stickers bij onder andere paskamers en de kassa extra duidelijk de afstand aangeven.
  • Betaal bij voorkeur met pin of creditcard, in plaats van contant. Onze apparaten worden na elk betaling gereinigd.
  • Heeft u alleen contant geld? Wissel dan het geld uit zonder handcontact.
  • Onze medewerkers hebben geen fysiek contact met onze klanten. Wij kunnen hierdoor helaas niet helpen met aankleden of kleding afspelden.
  • Onze medewerkers wassen geregeld hun handen.
  • Op verzoek zijn handschoenen verkrijgbaar. Onze medewerkers zullen deze, indien bepaalde situaties dit vereisen, ook dragen.


Wij verwelkomen u dan ook graag in één van onze winkels om in alle veiligheid te winkelen en bieden u met al onze energie en passie de service die u van ons gewend bent. Echter, zoals aangegeven gaat dat voor de komende periode in een iets aangepaste vorm.


≪ terug

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.