Breda

≪ terug

Adresgegevens

Ginnekenstraat 26
4811 JH Breda
Tel. 076-5309932
Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag 13:00 17:30
Dinsdag 10:00 17:30
Woensdag 10:00 17:30
Donderdag 10:00 20:00
Vrijdag 10:00 17:30
Zaterdag 10:00 17:00
Zondag 13:00 17:00
U kunt bij ons terecht voor winkelen op afspraak. Bel ons op 076-5309932 of reserveer online uw afspraak.

Maatregelen rondom het Coronavirus bij Van Uffelen

12 januari 2021 - Tijdens de persconferentie van Premier Rutte op 12 januari 2021 zijn de reeds geldende lockdown en daarbij horende maatregelen verlengd tot en met 9 februari. Hierdoor moeten wij hierdoor als niet-essentiële winkels nog langer onze deuren gesloten houden. Uiteraard blijft onze webshop wel gewoon 24/7 voor u beschikbaar met diverse leuke acties en zijn wij u graag van dienst. Ook onze collega's van de klantenservice staan op de gebruikelijke tijden én service voor u klaar, voor vragen over uw webshop bestelling maar natuurlijk ook voor andere vragen.

Van Uffelen Breda bezoeken

Onze Van Uffelen winkel in Breda is te vinden aan een van de bekendste winkelstraten van Breda, namelijk de Ginnekenstraat. Deze gezellige winkelstraat in het centrum van Breda biedt vermaak met veel leuke winkels en horeca. Er is voldoende parkeergelegenheid rondom de Ginnekenstraat en onze kledingwinkel in Breda is dan ook goed te bereiken. Ook het openbaar vervoer is goed geregeld en met de fiets kunt u ook prima bij ons komen: u kunt uw fiets bewaakt wegzetten en dat is de eerste 24 uur kosteloos dus zeker genoeg om een geode outfit uit te zoeken. Heeft u graag hulp bij het uitzoeken van de juiste outfit? Onze deskundige collega’s staan voor u klaar met een goed advies en een lekker kopje koffie. Onze winkel in Breda is gelijkvloers! 

Damesmode bij Van Uffelen Breda

In Breda kunnen de dames hun hart ophalen met een ruime selectie aan mooie merken. We hebben klassieke merken zoals Gerry Weber, Betty Barclay en Brax. Deze merken hebben allemaal een ruime selectie aan mooie tijdloze klassiekers met een moderne twist, zodat u hiermee altijd een mooie outfit kunt samenstellen, eventueel met onze hulp natuurlijk! Ook de modernere merken zoals Expresso, Marc ‘O polo en Opus hebben deze kwaliteit en toch zijn ze erg modieus en altijd bij de tijd. Op zoek naar de laatste trend voor een leuke prijs? Met de kleding van Vila kunt u uw hart ophalen.

Herenmode bij Van Uffelen Breda

Ook de heren komen niets tekort bij ons. Zo hebben we ook Brax voor heren, mooie spijkerbroeken van een gelijkmatige kwaliteit en altijd met een moderne twist. Voor wie op zoek is naar een goede spijkerbroek is kan ook heel goed terecht bij merken zoals Vanguard en PME. State of Art is natuurlijk ook niet voor niets al jaren populair onder de heren, zij hebben onder andere mooie polo’s, overhemden en vesten. 

Maatregelen COVID-19
Wij snappen dat winkelen tijdens het Coronavirus net even anders is dan normaal. Door het nemen van een aantal veiligheidsmaatregelen zorgen wij dat uw veiligheid en die van onze collega's tijdens het winkelen wordt gewaarborgd. Zo hebben wij onderstaande richtlijnen opgesteld, die wij nauwlettend volgen:

  • Naar aanleiding van het aangescherpte advies van het RIVM dragen wij in de winkel een mondkapje voor uw en onze veiligheid. Graag verzoeken wij u ook een mondkapje te dragen wanneer u één van onze winkels bezoekt.
  • Wij hanteren een maximum voor wat betreft het aantal aanwezige personen in onze winkel. 
  • Als onze medewerkers maar enige vorm van klachten en/of symptomen vertonen, blijven zij thuis. Wij verzoeken u als klant bij lichte (verkoudheid)klachten overigens hetzelfde te doen.
  • Het is verplicht om 1,5 meter afstand te houden, waarbij wij met stickers bij onder andere paskamers en de kassa extra duidelijk de afstand aangeven.
  • Betaal bij voorkeur met pin of creditcard, in plaats van contant. 
  • Heeft u alleen contant geld? Wissel dan het geld uit zonder handcontact.
  • Onze medewerkers hebben geen fysiek contact met onze klanten. Wij kunnen hierdoor helaas niet helpen met aankleden of kleding afspelden.
  • Onze medewerkers wassen geregeld hun handen.
  • Op verzoek zijn handschoenen verkrijgbaar. Onze medewerkers zullen deze, indien bepaalde situaties dit vereisen, ook dragen.

Wij verwelkomen u dan ook graag in één van onze winkels om in alle veiligheid te winkelen en bieden u met al onze energie en passie de service die u van ons gewend bent. Echter, zoals aangegeven gaat dat voor de komende periode in een iets aangepaste vorm.

Bij onze winkel in Breda kunt u betalen met Fashion Cheque 

≪ terug

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.