Breda

≪ terug

Adresgegevens

Ginnekenstraat 26
4811 JH Breda
Tel. 076-5309932
Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag 12:00 18:00
Dinsdag 10:00 18:00
Woensdag 10:00 18:00
Donderdag 10:00 21:00
Vrijdag 10:00 18:00
Zaterdag 10:00 17:30
Zondag 12:00 17:00

Van Uffelen Breda bezoeken

Onze Van Uffelen winkel in Breda is te vinden aan een van de bekendste winkelstraten van Breda, namelijk de Ginnekenstraat. Deze gezellige winkelstraat in het centrum van Breda biedt vermaak met veel leuke winkels en horeca. Er is voldoende parkeergelegenheid rondom de Ginnekenstraat en onze kledingwinkel in Breda is dan ook goed te bereiken. Ook het openbaar vervoer is goed geregeld en met de fiets kunt u ook prima bij ons komen: u kunt uw fiets bewaakt wegzetten en dat is de eerste 24 uur kosteloos dus zeker genoeg om een geode outfit uit te zoeken. Heeft u graag hulp bij het uitzoeken van de juiste outfit? Onze deskundige collega’s staan voor u klaar met een goed advies en een lekker kopje koffie. Onze winkel in Breda is gelijkvloers! 

Damesmode bij Van Uffelen Breda

In Breda kunnen de dames hun hart ophalen met een ruime selectie aan mooie merken. We hebben klassieke merken zoals Gerry Weber, Betty Barclay en Brax. Deze merken hebben allemaal een ruime selectie aan mooie tijdloze klassiekers met een moderne twist, zodat u hiermee altijd een mooie outfit kunt samenstellen, eventueel met onze hulp natuurlijk! Ook de modernere merken zoals Expresso, Marc ‘O polo en Opus hebben deze kwaliteit en toch zijn ze erg modieus en altijd bij de tijd. Op zoek naar de laatste trend voor een leuke prijs? Met de kleding van Vila kunt u uw hart ophalen.

Herenmode bij Van Uffelen Breda

Ook de heren komen niets tekort bij ons. Zo hebben we ook Brax voor heren, mooie spijkerbroeken van een gelijkmatige kwaliteit en altijd met een moderne twist. Voor wie op zoek is naar een goede spijkerbroek is kan ook heel goed terecht bij merken zoals Vanguard en PME. State of Art is natuurlijk ook niet voor niets al jaren populair onder de heren, zij hebben onder andere mooie polo’s, overhemden en vesten. 

Maatregelen COVID-19
Wij snappen dat winkelen tijdens het Coronavirus net even anders is dan normaal. Door het nemen van een aantal veiligheidsmaatregelen zorgen wij dat uw veiligheid en die van onze collega's tijdens het winkelen wordt gewaarborgd. Zo hebben wij onderstaande richtlijnen opgesteld, die wij nauwlettend volgen:

  • Wij hanteren een maximum voor wat betreft het aantal aanwezige personen in onze winkel. Door middel van het uitdelen van plastic kaartjes, die na gebruik worden gereinigd, weten wij hoeveel personen er in onze winkel zijn. Zo zorgen wij constant voor een veilige omgeving. Wij vragen uw begrip voor een eventuele wachttijd.
  • Als onze medewerkers maar enige vorm van klachten en/of symptomen vertonen, blijven zij thuis. Wij verzoeken u als klant bij lichte (verkoudheid)klachten overigens hetzelfde te doen.
  • Het is verplicht om 1,5 meter afstand te houden, waarbij wij met stickers bij onder andere paskamers en de kassa extra duidelijk de afstand aangeven.
  • Betaal bij voorkeur met pin of creditcard, in plaats van contant. Onze apparaten worden na elk betaling gereinigd.
  • Heeft u alleen contant geld? Wissel dan het geld uit zonder handcontact.
  • Onze medewerkers hebben geen fysiek contact met onze klanten. Wij kunnen hierdoor helaas niet helpen met aankleden of kleding afspelden.
  • Onze medewerkers wassen geregeld hun handen.
  • Op verzoek zijn handschoenen verkrijgbaar. Onze medewerkers zullen deze, indien bepaalde situaties dit vereisen, ook dragen.

Wij verwelkomen u dan ook graag in één van onze winkels om in alle veiligheid te winkelen en bieden u met al onze energie en passie de service die u van ons gewend bent. Echter, zoals aangegeven gaat dat voor de komende periode in een iets aangepaste vorm.

Bij onze winkel in Breda kunt u betalen met Fashion Cheque 

≪ terug

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.