Helmond

≪ terug

Adresgegevens

Elzaspassage 37-39
5701 rw Helmond
Tel. 0492-528588
Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag 13:00 17:30
Dinsdag 10:00 17:30
Woensdag 10:00 17:30
Donderdag 10:00 17:30
Vrijdag 10:00 20:00
Zaterdag 10:00 17:00
U kunt bij ons terecht voor winkelen op afspraak. Bel ons op 0492-528588 of reserveer online uw afspraak.

Maatregelen rondom het Coronavirus bij Van Uffelen

12 januari 2021 - Tijdens de persconferentie van Premier Rutte op 12 januari 2021 zijn de reeds geldende lockdown en daarbij horende maatregelen verlengd tot en met 9 februari. Hierdoor moeten wij hierdoor als niet-essentiële winkels nog langer onze deuren gesloten houden. Uiteraard blijft onze webshop wel gewoon 24/7 voor u beschikbaar met diverse leuke acties en zijn wij u graag van dienst. Ook onze collega's van de klantenservice staan op de gebruikelijke tijden én service voor u klaar, voor vragen over uw webshop bestelling maar natuurlijk ook voor andere vragen.


Onze winkel in Helmond is elke laatste zondag van de maand geopend van 12.00 - 17.00 uur

Van Uffelen Helmond

Van Uffelen Helmond is gevestigd in de sfeervolle Elzaspassage aan nummer 37. Naast Van Uffelen Helmond zijn er in de Elzaspassage zo’n 40 winkels en horeca gevestigd waardoor winkel in dit winkelcentrum echt een uitje is. Het winkelcentrum en Van Uffelen Helmond zijn op meerdere manieren te bereiken. Wanneer u met de auto gaat, kunt u deze kwijt onder het winkelcentrum. Ook wanneer u met de fiets komt, kunt u deze eenvoudig stallen in de fietsenstalling bij de parkeergarage. Ook met het openbaar vervoer komen is een goede optie: onze winkel is ongeveer 20 minuten lopen vanaf het NS-station Helmond. Meer dan genoeg mogelijkheden om naar onze winkel te komen, waar wij u graag in het nieuw steken en van advies voorzien onder het genot van een lekker kopje koffie.

Damesmode bij Van Uffelen Helmond

Bij Van Uffelen Helmond kunnen de dames terecht voor veel stijlvolle merken voor allerlei smaken. De meer klassieke dame kunnen we bijvoorbeeld heel mooi in het nieuw steken met merken zoals Gerry Weber, Betty Barclay, Taifun of Brax. Deze merken combineren het beste van twee werelden: een tijdloze kwaliteit met een modieuze en moderne twist. Liever iets moderner en misschien een leuk jurkje? Kijk eens rond bij Betty & Co en Smashed Lemon. Vooral Smashed Lemon heeft de leukste zomerjurkjes met allerlei leuke kleurtjes en dessins. Geisha is ook een merk dat veel met dessins en patronen werkt en elke seizoen weer heel vernieuwend is daarin. Graag modieus maar ook prijsbewust? Kijk eens bij onze collectie van Vila!

Herenmode bij Van Uffelen Helmond

Ook de heren hebben niks te klagen bij Van Uffelen Helmond. Op zoek naar een goede broek? Bij het merk Brax vindt u veel verschillende modellen die elk seizoen weer tijdloos maar ook modern zijn. Daar zit dus altijd wel de juiste broek voor u bij! 


Maatregelen rondom COVID-19
Wij snappen dat winkelen tijdens het Coronavirus net even anders is dan normaal. Door het nemen van een aantal veiligheidsmaatregelen zorgen wij dat uw veiligheid en die van onze collega's tijdens het winkelen wordt gewaarborgd. Zo hebben wij onderstaande richtlijnen opgesteld, die wij nauwlettend volgen:

  • Naar aanleiding van het aangescherpte advies van het RIVM dragen wij in de winkel een mondkapje voor uw en onze veiligheid. Graag verzoeken wij u ook een mondkapje te dragen wanneer u één van onze winkels bezoekt.
  • Wij hanteren een maximum voor wat betreft het aantal aanwezige personen in onze winkel. 
  • Als onze medewerkers maar enige vorm van klachten en/of symptomen vertonen, blijven zij thuis. Wij verzoeken u als klant bij lichte (verkoudheid)klachten overigens hetzelfde te doen.
  • Het is verplicht om 1,5 meter afstand te houden, waarbij wij met stickers bij onder andere paskamers en de kassa extra duidelijk de afstand aangeven.
  • Betaal bij voorkeur met pin of creditcard, in plaats van contant. 
  • Heeft u alleen contant geld? Wissel dan het geld uit zonder handcontact.
  • Onze medewerkers hebben geen fysiek contact met onze klanten. Wij kunnen hierdoor helaas niet helpen met aankleden of kleding afspelden.
  • Onze medewerkers wassen geregeld hun handen.
  • Op verzoek zijn handschoenen verkrijgbaar. Onze medewerkers zullen deze, indien bepaalde situaties dit vereisen, ook dragen.

Wij verwelkomen u dan ook graag in één van onze winkels om in alle veiligheid te winkelen en bieden u met al onze energie en passie de service die u van ons gewend bent. Echter, zoals aangegeven gaat dat voor de komende periode in een iets aangepaste vorm.


≪ terug

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.