Utrecht

≪ terug

Adresgegevens

Hof van Bern 2
3541 DD Utrecht
Tel. 030-2331464
Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag 13:00 17:30
Dinsdag 10:00 17:30
Woensdag 10:00 17:30
Donderdag 10:00 17:30
Vrijdag 10:00 20:00
Zaterdag 10:00 17:30
Zondag 13:00 17:00
U kunt bij ons terecht voor winkelen op afspraak. Bel ons op 030-2331464 of reserveer online uw afspraak.

Maatregelen rondom het Coronavirus bij Van Uffelen

12 januari 2021 - Tijdens de persconferentie van Premier Rutte op 12 januari 2021 zijn de reeds geldende lockdown en daarbij horende maatregelen verlengd tot en met 9 februari. Hierdoor moeten wij hierdoor als niet-essentiële winkels nog langer onze deuren gesloten houden. Uiteraard blijft onze webshop wel gewoon 24/7 voor u beschikbaar met diverse leuke acties en zijn wij u graag van dienst. Ook onze collega's van de klantenservice staan op de gebruikelijke tijden én service voor u klaar, voor vragen over uw webshop bestelling maar natuurlijk ook voor andere vragen.

Van Uffelen Utrecht

Van Uffelen Utrecht is gevestigd in het winkelcentrum Leidsche Rijn Centrum aan het Hof van Bern 2. Dit mooie en nieuwe winkelcentrum heeft behalve onze Van Uffelen winkel een grote hoeveelheid winkels in verschillende segmenten en ook veel leuke eetgelegenheden. Wanneer u naar onze kledingwinkel in Utrecht Leidsche Rijn komt, kunt u dit bezoek daarom bijvoorbeeld ook goed combineren met een lekker hapje eten of winkelen. Het winkelcentrum is eenvoudig en op meerdere manieren te bereiken. Uw auto kunt u kwijt in de Brusselplein parkeergarage en met de MijnLRC app is dat ook nog eens de eerste twee uur gratis. Komt u met de fiets? Ook deze kunt u veilig wegzetten in de bewaakte fietsenstalling. Ook met het openbaar vervoer heeft u meerdere opties: u kunt met de bus komen of u pakt de trein. Beide zijn maar een klein stukje lopen en u staat binnen enkele minuten in het centrum en dus ook snel bij onze winkel waar we u van harte welkom heten met een gezellige kop koffie en een goed en eerlijk advies. Hopelijk zien we u snel! Onze winkel is rolstoelvriendelijk en u kunt gebruik maken van de lift om naar de verschillende etages te komen.

Damesmode bij Van Uffelen Utrecht

Bij Van Uffelen Utrecht hebben de dames voldoende keuze met klassieke merken zoals Betty Barclay, Gerry Weber en Brax. Maar ook voor een moderne stijl kunt u goed bij ons terecht met de mooie kleding van Expresso, Maison Scotch, Geisha en Opus.

Herenmode bij Van Uffelen Utrecht

Voor de heren hebben we een breed assortiment dat veel mensen aan zal spreken. Van de mooie broek van Brax, de winterjassen van Tenson tot aan de hippe overhemden van A fish named Fred.

Kinderkleding bij Van Uffelen Utrecht

Van Uffelen Utrecht beschikt ook over een hele afdeling voor kinderen, zowel voor jongens als voor meisjes. We verkopen leuke en betaalbare merken zoals Name It, Vingino en Indian Blue Jeans en ook voor de kleintjes hebben we Tommy Hilfiger.Maatregelen rondom COVID-19
Wij snappen dat winkelen tijdens het Coronavirus net even anders is dan normaal. Door het nemen van een aantal veiligheidsmaatregelen zorgen wij dat uw veiligheid en die van onze collega's tijdens het winkelen wordt gewaarborgd. Zo hebben wij onderstaande richtlijnen opgesteld, die wij nauwlettend volgen: 

  • Naar aanleiding van het aangescherpte advies van het RIVM dragen wij in de winkel een mondkapje voor uw en onze veiligheid. Graag verzoeken wij u ook een mondkapje te dragen wanneer u één van onze winkels bezoekt.
  • Wij hanteren een maximum voor wat betreft het aantal aanwezige personen in onze winkel. 
  • Als onze medewerkers maar enige vorm van klachten en/of symptomen vertonen, blijven zij thuis. Wij verzoeken u als klant bij lichte (verkoudheid)klachten overigens hetzelfde te doen.
  • Het is verplicht om 1,5 meter afstand te houden, waarbij wij met stickers bij onder andere paskamers en de kassa extra duidelijk de afstand aangeven.
  • Betaal bij voorkeur met pin of creditcard, in plaats van contant. 
  • Heeft u alleen contant geld? Wissel dan het geld uit zonder handcontact.
  • Onze medewerkers hebben geen fysiek contact met onze klanten. Wij kunnen hierdoor helaas niet helpen met aankleden of kleding afspelden.
  • Onze medewerkers wassen geregeld hun handen.
  • Op verzoek zijn handschoenen verkrijgbaar. Onze medewerkers zullen deze, indien bepaalde situaties dit vereisen, ook dragen.

Wij verwelkomen u dan ook graag in één van onze winkels om in alle veiligheid te winkelen en bieden u met al onze energie en passie de service die u van ons gewend bent. Echter, zoals aangegeven gaat dat voor de komende periode in een iets aangepaste vorm.


Onze winkel in Utrecht Leidsche Rijn is gesloten op:
Eerste kerstdag (25 december)
Nieuwjaarsdag (1 januari 2021)

Bij onze winkel in Utrecht kunt u betalen met Fashion Cheque 

Bij onze winkel in Utrecht kunt u heel goed terecht voor de beste herenmode Utrecht, maar ook voor dameskleding Utrecht en kids is er meer dan voldoende leuks aanwezig om goed te kunnen slagen in onze winkel! ≪ terug

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.