Nijmegen

≪ terug

Adresgegevens

Marikenstraat 56-62
6511 PX Nijmegen
Tel. 024-3234641
Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag 13:00 17:30
Dinsdag 10:00 17:30
Woensdag 10:00 17:30
Donderdag 10:00 20:00
Vrijdag 10:00 17:30
Zaterdag 10:00 17:00
Zondag 13:00 17:00
U kunt bij ons terecht voor winkelen op afspraak. Bel ons op 024-3234641 of reserveer online uw afspraak.

Maatregelen rondom het Coronavirus bij Van Uffelen

12 januari 2021 - Tijdens de persconferentie van Premier Rutte op 12 januari 2021 zijn de reeds geldende lockdown en daarbij horende maatregelen verlengd tot en met 9 februari. Hierdoor moeten wij hierdoor als niet-essentiële winkels nog langer onze deuren gesloten houden. Uiteraard blijft onze webshop wel gewoon 24/7 voor u beschikbaar met diverse leuke acties en zijn wij u graag van dienst. Ook onze collega's van de klantenservice staan op de gebruikelijke tijden én service voor u klaar, voor vragen over uw webshop bestelling maar natuurlijk ook voor andere vragen.

Van Uffelen Nijmegen

Van Uffelen Nijmegen is gelegen aan de Marikenstraat 56 – 62, in het sfeervolle en altijd gezellige stadscentrum van Nijmegen. De winkels zijn verdeeld over twee etages en u vindt er behalve Van Uffelen ook nog veel andere winkels en horeca. Zo kunt u uw bezoek aan Van Uffelen ook goed combineren met bijvoorbeeld een lekker hapje eten of een drankje. Er is voldoende parkeergelegenheid rondom het winkelcentrum en ook met het openbaar is het winkelcentrum en daarmee onze Van Uffelen winkel op loopafstand! In onze winkel kunt u voor het hele gezin terecht voor een mooie nieuwe outfit – of twee!

Damesmode bij Van Uffelen Nijmegen

Voor de dames verkopen we allerlei stijlen. Mooie klassieke merken die we verkopen in onze kledingwinkel in Nijmegen zijn bijvoorbeeld Betty Barclay, Gerry Weber, Taifun en Brax. In de categorie ‘altijd goed’ hebben we mooie merken zoals Opus, met mooie basics die nooit saai zijn. Vila is ook een mooi merk dat altijd met de meest recente trends meegaat maar toch ook betaalbaar is.

Herenmode bij Van Uffelen Nijmegen

De heren kunnen bij Van Uffelen ook terecht voor een grote verscheidenheid aan merken. Zo verkopen we mooie spijkerbroeken van Brax en Meyer, mooie klassieke broeken in vaste modellen maar altijd met een moderne twist. Verder verkopen we ook het merk State of Art, een mooi Nederlands merk met veel verschillende onderdelen zodat u eenvoudig een complete outfit kunt samenstellen. Voor de moderne man hebben we merken zoals Tommy Hilfiger, No Excess en Scotch & Soda. Vergeet ook zeker Garcia en Tommy Hilfiger niet, mooie merken met goede basics. 

Kinderkleding bij Van Uffelen Nijmegen

Ook de kinderen worden bij ons in het nieuw gestoken! Zo hebben we voor de meiden bijvoorbeeld Geisha, leuke kleding die vaak leuk gematched kan worden met de kleding van mama! 


Maatregelen rondom COVID-19
Wij snappen dat winkelen tijdens het Coronavirus net even anders is dan normaal. Door het nemen van een aantal veiligheidsmaatregelen zorgen wij dat uw veiligheid en die van onze collega's tijdens het winkelen wordt gewaarborgd. Zo hebben wij onderstaande richtlijnen opgesteld, die wij nauwlettend volgen: 

  • Naar aanleiding van het aangescherpte advies van het RIVM dragen wij in de winkel een mondkapje voor uw en onze veiligheid. Graag verzoeken wij u ook een mondkapje te dragen wanneer u één van onze winkels bezoekt.
  • Wij hanteren een maximum voor wat betreft het aantal aanwezige personen in onze winkel.
  • Als onze medewerkers maar enige vorm van klachten en/of symptomen vertonen, blijven zij thuis. Wij verzoeken u als klant bij lichte (verkoudheid)klachten overigens hetzelfde te doen. 
  • Het is verplicht om 1,5 meter afstand te houden, waarbij wij met stickers bij onder andere paskamers en de kassa extra duidelijk de afstand aangeven. 
  • Betaal bij voorkeur met pin of creditcard, in plaats van contant. 
  • Heeft u alleen contant geld? Wissel dan het geld uit zonder handcontact. 
  • Onze medewerkers hebben geen fysiek contact met onze klanten. Wij kunnen hierdoor helaas niet helpen met aankleden of kleding afspelden. 
  • Onze medewerkers wassen geregeld hun handen. 
  • Op verzoek zijn handschoenen verkrijgbaar. Onze medewerkers zullen deze, indien bepaalde situaties dit vereisen, ook dragen. 

Wij verwelkomen u dan ook graag in één van onze winkels om in alle veiligheid te winkelen en bieden u met al onze energie en passie de service die u van ons gewend bent. Echter, zoals aangegeven gaat dat voor de komende periode in een iets aangepaste vorm. 

≪ terug

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.