Hoofddorp

≪ terug

Adresgegevens

Polderplein 218-219
2132 BG HOOFDDORP
Tel. 023-5630059
Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag 13:00 17:30
Dinsdag 10:00 17:30
Woensdag 10:00 17:30
Donderdag 10:00 17:30
Vrijdag 10:00 20:00
Zaterdag 10:00 17:00
Zondag 13:00 17:00
U kunt bij ons terecht voor winkelen op afspraak. Bel ons op 023-5630059 of reserveer online uw afspraak. Op Hemelvaartsdag zijn wij geopend van 12:00-17:00 uur. Eerste pinksterdag zijn wij gesloten en de tweede pinksterdag zijn wij geopend van 12:00-17:00 uur.

Van Uffelen Hoofddorp

Van Uffelen Hoofddorp is gevestigd in het sfeervolle winkelcentrum aan het Polderplein. Onze kledingwinkel in Hoofddorp is eenvoudig bereikbaar. U komt er gemakkelijk met de auto en er is meer dan genoeg parkeergelegenheid met meerdere parkeergarages waar u uw auto kwijt kunt. Gelegen in het centrum van Hoofddorp, is onze winkels ook zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Met bus 341 is het maar 5 minuten lopen naar onze winkel waar onze deskundige collega’s voor u klaarstaan met een goed advies en een heerlijk kopje koffie!

Damesmode bij Van Uffelen Hoofddorp

Uiteraard hebben we volop dameskleding bij Van Uffelen Hoofddorp. Het gezegde voor ieders iets wils gaat hier zeker op met mooie merken zoals Betty Barclay en Gerry weber voor de klassiekere dames en Expresso, Comma en Geisha voor de moderne dame. Maar laat u zich vooral niet tegenhouden door deze indelingen, onze collega’s steken u graag in het nieuw en kijken daarbij vooral naar wat het beste bij u past! Een merk met mooie basics zoals Opus of de ideale spijkerbroek voor u van Levi’s met hun mooie shaping modellen zijn misschien ook wel een goede optie voor u!

Herenmmode bij Van Uffelen Hoofddorp

Uiteraard hebben we ook een mooie collectie aan herenmode om de heren ook in het nieuw te kunnen steken. We hebben mooie spijkerbroeken van Gardeur, maar ook van merken zoals PME Legend en Vanguard. Met de mooie tijdloze kleding van Gardeur en State of Art kunt u eigenlijk niet fout gaan, want met hun grote collecties zit er ook altijd iets naar uw smaak tussen. Ook voor een meer formelere outfit kunt u goed bij ons terecht, we verkopen ook overhemd van Ledub, Michaelis en natuurlijk ook mix & match pakken van Van Gils: ideaal mochten uw maten onderling wat afwijken. Voor de moderne heer hebben we zeker ook genoeg moois in huis. Denk hierbij aan merken zoals Hugo Boss Casual, No Excess, Scotch & Soda en Tommy Hilfiger. En wilt u graag iets aparts? Kijk dan zeker eens bij de leuke bonte overhemden van A fish named Fred. 


Maatregelen rondom COVID-19
Wij snappen dat winkelen tijdens het Coronavirus net even anders is dan normaal. Door het nemen van een aantal veiligheidsmaatregelen zorgen wij dat uw veiligheid en die van onze collega's tijdens het winkelen wordt gewaarborgd. Zo hebben wij onderstaande richtlijnen opgesteld, die wij nauwlettend volgen: 

  • Naar aanleiding van het aangescherpte advies van het RIVM dragen wij in de winkel een mondkapje voor uw en onze veiligheid. Graag verzoeken wij u ook een mondkapje te dragen wanneer u één van onze winkels bezoekt.
  • Wij hanteren een maximum voor wat betreft het aantal aanwezige personen in onze winkel. 
  • Als onze medewerkers maar enige vorm van klachten en/of symptomen vertonen, blijven zij thuis. Wij verzoeken u als klant bij lichte (verkoudheid)klachten overigens hetzelfde te doen.
  • Het is verplicht om 1,5 meter afstand te houden, waarbij wij met stickers bij onder andere paskamers en de kassa extra duidelijk de afstand aangeven.
  • Betaal bij voorkeur met pin of creditcard, in plaats van contant. 
  • Heeft u alleen contant geld? Wissel dan het geld uit zonder handcontact.
  • Onze medewerkers hebben geen fysiek contact met onze klanten. Wij kunnen hierdoor helaas niet helpen met aankleden of kleding afspelden.
  • Onze medewerkers wassen geregeld hun handen.
  • Op verzoek zijn handschoenen verkrijgbaar. Onze medewerkers zullen deze, indien bepaalde situaties dit vereisen, ook dragen.

Wij verwelkomen u dan ook graag in één van onze winkels om in alle veiligheid te winkelen en bieden u met al onze energie en passie de service die u van ons gewend bent. Echter, zoals aangegeven gaat dat voor de komende periode in een iets aangepaste vorm.

Bij onze winkel in Hoofddorp kunt u betalen met Fashion Cheque

≪ terug

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.