Zwolle

≪ terug

Adresgegevens

Luttekestraat 17
8011 LN Zwolle
Tel. 038-4290995
Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag 13:00 18:00
Dinsdag 10:00 18:00
Woensdag 10:00 18:00
Donderdag 10:00 20:00
Vrijdag 10:00 18:00
Zaterdag 10:00 17:30
Zondag 12:00 17:00
U kunt bij ons terecht voor Call & Collect en winkelen op afspraak (v.a. 3 maart). Bel ons op 038-4290995 (ma 13 - 16u, di - za tussen 10 - 16u) of mail naar zwolle@van-uffelen-mode.nl

Maatregelen rondom het Coronavirus bij Van Uffelen

12 januari 2021 - Tijdens de persconferentie van Premier Rutte op 12 januari 2021 zijn de reeds geldende lockdown en daarbij horende maatregelen verlengd tot en met 9 februari. Hierdoor moeten wij hierdoor als niet-essentiële winkels nog langer onze deuren gesloten houden. Uiteraard blijft onze webshop wel gewoon 24/7 voor u beschikbaar met diverse leuke acties en zijn wij u graag van dienst. Ook onze collega's van de klantenservice staan op de gebruikelijke tijden én service voor u klaar, voor vragen over uw webshop bestelling maar natuurlijk ook voor andere vragen.


Van Uffelen Zwolle

Van Uffelen Zwolle is gevestigd aan de Luttekestraat 17, in het gezellige en sfeervolle stadscentrum van Zwolle. Onze kledingwinkel in Zwolle wordt omringd door allerlei andere winkels en leuke horeca, dus naast uw bezoek aan onze winkel kunt u ook zeker terecht voor andere aankopen, boodschappen en een lekker hapje en drankje. Qua bereikbaarheid zit het ook wel goed: er zijn meerdere parkeergelegenheid en ook het openbaar vervoer is altijd een goede optie. U loopt zo naar het winkelcentrum en onze winkel, waar we u welkom heten voor het uitzoeken van een mooie nieuwe outfit en een goede kop koffie. Onze winkel in Zwolle is bovendien rolstoelvriendelijk en heeft een lift.

Damesmode bij Van Uffelen Zwolle

De dames hebben bij onze kledingwinkel in Zwolle een zeer ruime en gevarieerde keuze uit allerlei mooie merken. Voor de klassieke dames hebben we een selectie van merken zoals Betty Barclay, Taifun en Brax. Al deze merken hebben de aangename eigenschap dat zij meegaan met de tijd en trends, maar daarbij nooit inleveren op kwaliteit. Zo kunt u altijd het model Brax broek kopen dat u het beste zit, maar heeft u toch ook elk seizoen keuze uit andere kleurtjes en dessins. Voor wie graag modieus voor de dag komt en dat graag voor een leuke prijs doet, kan haar hart ophalen bij Vila. Ook Expresso en Geisha zijn altijd een uitstekende keuze: zij volgen de laatste trends en zijn elk seizoen weer vernieuwend. Voor de jonge dames hebben we ook de mooie kleding van Tommy Hilfiger, Maison Scotch en de populaire shaping jeans van Levi’s.

Herenmode bij Van Uffelen Zwolle

Ook voor heren hebben we genoeg keuze met mooie merken zoals Brax, State of Art en Tenson. Deze merken staan al jaren bekend om hun tijdloze kwaliteit in een altijd nieuw jasje. Bij Van Uffelen Zwolle kunt u uw outfit bovendien afmaken met mooie schoenen van bijvoorbeeld de merken Rehab, Van Lier en Van Bommel.


Maatregelen rondom COVID-19
Wij snappen dat winkelen tijdens het Coronavirus net even anders is dan normaal. Door het nemen van een aantal veiligheidsmaatregelen zorgen wij dat uw veiligheid en die van onze collega's tijdens het winkelen wordt gewaarborgd. Zo hebben wij onderstaande richtlijnen opgesteld, die wij nauwlettend volgen: 

  • Naar aanleiding van het aangescherpte advies van het RIVM dragen wij in de winkel een mondkapje voor uw en onze veiligheid. Graag verzoeken wij u ook een mondkapje te dragen wanneer u één van onze winkels bezoekt.
  • Wij hanteren een maximum voor wat betreft het aantal aanwezige personen in onze winkel. 
  • Als onze medewerkers maar enige vorm van klachten en/of symptomen vertonen, blijven zij thuis. Wij verzoeken u als klant bij lichte (verkoudheid)klachten overigens hetzelfde te doen.
  • Het is verplicht om 1,5 meter afstand te houden, waarbij wij met stickers bij onder andere paskamers en de kassa extra duidelijk de afstand aangeven.
  • Betaal bij voorkeur met pin of creditcard, in plaats van contant. 
  • Heeft u alleen contant geld? Wissel dan het geld uit zonder handcontact.
  • Onze medewerkers hebben geen fysiek contact met onze klanten. Wij kunnen hierdoor helaas niet helpen met aankleden of kleding afspelden.
  • Onze medewerkers wassen geregeld hun handen.
  • Op verzoek zijn handschoenen verkrijgbaar. Onze medewerkers zullen deze, indien bepaalde situaties dit vereisen, ook dragen.

Wij verwelkomen u dan ook graag in één van onze winkels om in alle veiligheid te winkelen en bieden u met al onze energie en passie de service die u van ons gewend bent. Echter, zoals aangegeven gaat dat voor de komende periode in een iets aangepaste vorm.

Bij onze winkel in Zwolle kunt u betalen met Fashion Cheque 

Van de kledingwinkels in Zwolle is onze Van Uffelen winkel in Zwolle je moeite waard! 

≪ terug

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.