Assen

≪ terug

Adresgegevens

Weierspoort 4
9401 DX ASSEN
Tel. 0592-310005
Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag 13:00 17:30
Dinsdag 10:00 17:30
Woensdag 10:00 17:30
Donderdag 10:00 17:30
Vrijdag 10:00 20:00
Zaterdag 10:00 17:30
U kunt bij ons terecht voor winkelen op afspraak. Bel ons op 0592-310005 of reserveer uw afspraak online.

Maatregelen rondom het Coronavirus bij Van Uffelen

12 januari 2021 - Tijdens de persconferentie van Premier Rutte op 12 januari 2021 zijn de reeds geldende lockdown en daarbij horende maatregelen verlengd tot en met 9 februari. Hierdoor moeten wij hierdoor als niet-essentiële winkels nog langer onze deuren gesloten houden. Uiteraard blijft onze webshop wel gewoon 24/7 voor u beschikbaar met diverse leuke acties en zijn wij u graag van dienst. Ook onze collega's van de klantenservice staan op de gebruikelijke tijden én service voor u klaar, voor vragen over uw webshop bestelling maar natuurlijk ook voor andere vragen.

Van Uffelen Assen

Van Uffelen Assen is gevestigd aan de Weierspoort 4 in het sfeervolle en altijd gezellige stadscentrum van Assen. Naast Van Uffelen vindt u in dit stadscentrum nog veel andere winkels, horeca en ook het Drents Museum. Genoeg reden om dus naast uw bezoek aan Van Uffelen ook langs te komen voor een gezellige middag. U kunt op parkeerterreinen en in parkeergarages uw auto kwijt tegen betaling. Bij sommige plekken geldt wel een maximale parkeerduur. Voor onze winkel gaat dat gelukkig niet op: u bent altijd welkom voor een goede kop koffie en een goed maar eerlijk advies. We steken u graag in het nieuw!

Damesmode bij Van Uffelen Assen

In onze kledingwinkel in Assen vindt u als dame altijd wel iets naar uw smaak. Voor de meer klassieke dame hebben we merken zoals Betty Barclay en Brax. Elk seizoen gaan zij mee in de huidige trends maar verliezen daarbij nooit de tijdloze kwaliteit uit het oog waar zij al jaren voor staan. Voor de modieuze en moderne vrouw verkopen we merken zoals Expresso, Opus en Comma. Voor wie graag altijd modieus voor de dag wil komen, hebben we ook Tommy Hilfiger, Levi’s en Maison Scotch. Op zoek naar goede basics? Probeer het eens bij de merken Opus of Sanne.

Herenmode bij Van Uffelen Assen

Ook heren kunnen bij ons prima terecht voor allerlei stijlen en met allerlei wensen. Voor de klassiekere heer op zoek naar de perfect broek, hebben we merken zoals Brax en Meyer. Deze hebben mooie modellen die vast in de collectie zitten, maar wel elk seizoen met een eigentijds jasje worden overgegoten. Bij ons in de winkel kunt u uw outfit ook nog eens helemaal afmaken met een mooi paar schoenen van merken zoals Tommy Hilfiger Footwear, Van Lier, Van Bommel en Van Lier. 

Maatregelen COVID-19
Wij snappen dat winkelen tijdens het Coronavirus net even anders is dan normaal. Door het nemen van een aantal veiligheidsmaatregelen zorgen wij dat uw veiligheid en die van onze collega's tijdens het winkelen wordt gewaarborgd. Zo hebben wij onderstaande richtlijnen opgesteld, die wij nauwlettend volgen: 

  • Naar aanleiding van het aangescherpte advies van het RIVM dragen wij in de winkel een mondkapje voor uw en onze veiligheid. Graag verzoeken wij u ook een mondkapje te dragen wanneer u één van onze winkels bezoekt
  • Wij hanteren een maximum voor wat betreft het aantal aanwezige personen in onze winkel. 
  • Als onze medewerkers maar enige vorm van klachten en/of symptomen vertonen, blijven zij thuis. Wij verzoeken u als klant bij lichte (verkoudheid)klachten overigens hetzelfde te doen.
  • Het is verplicht om 1,5 meter afstand te houden, waarbij wij met stickers bij onder andere paskamers en de kassa extra duidelijk de afstand aangeven.
  • Betaal bij voorkeur met pin of creditcard, in plaats van contant. 
  • Heeft u alleen contant geld? Wissel dan het geld uit zonder handcontact.
  • Onze medewerkers hebben geen fysiek contact met onze klanten. Wij kunnen hierdoor helaas niet helpen met aankleden of kleding afspelden.
  • Onze medewerkers wassen geregeld hun handen.
  • Op verzoek zijn handschoenen verkrijgbaar. Onze medewerkers zullen deze, indien bepaalde situaties dit vereisen, ook dragen. 

Wij verwelkomen u dan ook graag in één van onze winkels om in alle veiligheid te winkelen en bieden u met al onze energie en passie de service die u van ons gewend bent. Echter, zoals aangegeven gaat dat voor de komende periode in een iets aangepaste vorm.

Onze winkel in Assen is gesloten op:
Kerst (25 & 26 december)
Nieuwjaarsdag (1 januari 2021)

Bij onze winkel in Assen kunt u betalen met Fashion Cheque


≪ terug

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.